ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ 1-2 ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ/ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙ ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
*ΤΑ 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΡΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΗ ΧΙΛΑΔΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟΥ MOSKVA ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ -ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ.
*ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η .ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
*ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ, ΤΙ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
*ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟ ΤΥΠΟΥ MISTRAL, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΝΤ ΝΑΖΕΡ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…