ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ. ΑΛΛΟ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΛ ΚΟΥΣΑΙΡ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.
*Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ. ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Ή ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.
*ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΛ ΚΟΥΣΑΙΡ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΟΜΣ.
*ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ;
*ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….ΠΑΝΤΩΣ Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ 2006, ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΩΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 1701 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 34 ΗΜΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…