Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα Versus Club Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013-2014

 
 
Τετάρτη 02.10.2013
Πρεμιέρα Versus Club Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013-2014
Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία
 
Τι καλοκαίρι και αυτό !!! Wow !!!
Εκδρομικά εξωτικό και πολιτιστικό, χωρικά πληθωριστικό και συμμετοχικά πολυπληθές. Σας ευχαριστούμε που ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μας και τιμήσατε τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις. Η ταξιδιωτική μας οικογένεια, φόρεσε τα ζεστά της και ταξίδεψε στην Αλάσκα, ανέβηκε στα Βασίλεια των Ιμαλαίων και επισκέφτηκε τον Δαλάι Λάμα, ατένισε τον Ήλιο του Μεσονυκτίου, πάτησε τις στέπες της Μογγολίας, είδε το ξημέρωμα στο Θιβέτ, περιηγήθηκε στην Βόρεια Κορέα, κατρακύλησε στους αμμόλοφους της Φορταλέζα, δήλωσε το οικολογικό της παρών στα κανάλια του Αμαζονίου, ικανοποίησε την όρεξή της εξερευνώντας κάθε γωνιά της Κεντρικής Αμερικής, φωτογραφήθηκε με φόντο τα ουράνια τόξα στους καταρράκτες της Βικτώρια  και κατέκτησε την διαφορετική Ευρώπη από την Ιρλανδία μέχρι και την Αγία Πετρούπολη.
Πλήρεις από εικόνες, μυρωδιές, όμορφες φωτογραφίες και ανεξίτηλες αναμνήσεις, δεν στεκόμαστε στις μέρες που μικραίνουν αλλά στις νύχτες που μεγαλώνουν. Δεν αναπολούμε το καλοκαίρι που πέρασε αλλά ανυπομονούμε για το χειμώνα που έρχεται. Και αυτόν τον χειμώνα, στον γνωστό σε όλους τους ταξιδιώτες χώρο απέναντι από το φωτισμένο βράχο της Ακρόπολης, αναμένεται η υλοποίηση μίας σειράς αναγεννημένων εκδηλώσεων με την μορφή ενός σύγχρονου τουριστικού και πολιτιστικού μαγκαζίνο.
Αγαπητοί φίλες και φίλοι 
Το Versus Club σας καλοσωρίζει στη νέα χρονιά 2013-2014, ευχόμενο σε όλους υγεία, ευημερία και άμεση εκπλήρωση όλων των επιθυμιών σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να εκπληρώνουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τις ταξιδιωτικές σας επιθυμίες, και ζητάμε την αδιάλειπτη αρωγή σας στην προσπάθεια αυτή, με την ίδια πληθωρικότητα που μέχρι σήμερα μας την παρέχετε. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό και αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Όπως πλουσιοπάροχα ανταποκριθήκατε αυτό το καλοκαίρι στα ταξιδιωτικά μας καλέσματα, αντίστοιχα πλουσιοπάροχες θα είναι όλες πλέον οι εκδηλώσεις κάθε Τετάρτης. Με ανανέωση των κτιριακών και υλικοτεχνικών μέσων και της δομής των παρουσιάσεων στον 5ο όροφο. Οι συναθροίσεις μας στον ατμοσφαιρικό έκτο όροφο με το ανοικτό παράθυρο στον διάσημο βράχο της πόλης μας, θα πλαισιώνονται πλέον πάντα από καλλιτεχνικά δρώμενα και γαστρονομικές δημιουργίες.  
Την Τετάρτη λοιπόν 2 Οκτωβρίου, προσερχόμαστε στον πολυχώρο μας από τις 19:15, αφού πρώτα έχουμε δηλώσει συμμετοχή καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας, διότι η πόρτα της ταξιδιωτικής μας λέσχης θα κλείσει στις 19:45, αποδίδοντας τον απαιτούμενο σεβασμό στους καλεσμένους μας οι οποίοι δεν επιθυμούν να σπαταλούν άσκοπα τον πολύτιμο χρόνο τους. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την κατανόηση σας στην καθιέρωση αυστηρότερου πλαισίου εφαρμογής του ωραρίου προσέλευσης, αλλά αυτό αποτελούσε κοινό τόπο αιτήματος των περισσοτέρων μελών μας.  Θα είμαστε λοιπόν όλοι εκεί, στην ώρα μας και στο ζεστό ταξιδιωτικό μας σπίτι, να δούμε, να ακούσουμε και να διηγηθούμε καλοκαιρινές στιγμές με αγαπημένους γνωστούς και φίλους.
Με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας θα ακούσουμε πολύ συνοπτικά το χειμερινό πρόγραμμα του Versus Club,  και θα μεταβούμε στην ΑΓΝΩΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΗ & ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΝΟΥ ΣΥΝΝΕΦΟΥ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Διαλέξαμε για εναρκτήριο θέμα της εκδήλωσης μας την πιο μακρινή  Ήπειρο, την Ωκεανία. Και εξασφαλίσαμε την παρουσίασή της, από την αγαπητή σε όλους μας Μαίρη Χριστακοπούλου, που με τον απαράμιλλα γλαφυρό και μοναδικό τρόπο της, θα μας μυήσει στις παλιές αλλά και τις  σύγχρονες πτυχές της ιστορίας της.   
Το μεγαλείο της περιοχής αποθανατίζεται παντού.  Στη ενδιαφέρουσα μορφολογία του εδάφους με τους εξωπραγματικούς σχηματισμούς βράχων της κόκκινης καρδιάς του Alice Springs, στα εξωπραγματικά  φυσικά τοπία της Μέσης γης του Άρχοντα των δακτυλιδιών και τα υψίπεδα των Ηφαιστείων με  τις γεωθερμικές γεωτρήσεις τηςWairakei . Στο  παρθένο περιβάλλον με φυσικά μνημεία παγκόσμιας φήμης,  στις ηλιόλουστες παραλίες και τους κοραλλιογενείς υφάλους, στην σπάνια πανίδα με τα ασυνήθιστα ζώα, αλλά και  στα αστικά τοπία με την εξαιρετική ποιότητα ζωής που προσφέρουν στους κατοίκους τους.
Ξεχωριστή όμως και η πολιτιστική κληρονομιά της,  που προέρχεται  από τον  αρχαιότερο ζωντανό πολιτισμό  του κόσμου, τους Αβορίγινες και τις δοξασίες Μαορί, που διατηρούνται  μέχρι σήμερα μέσα από την τέχνη, το χορό, τους μύθους, την μουσική  και την ίδια τη γη.  Μια Μεθυστική χημεία σύγχρονου πολιτισμού και πρωτόγονων δυνάμεων .
Όλα αυτά αποτελούν εχέγγυα για ένα πραγματικά ξεχωριστό ταξίδι στην άλλη άκρη της Γης!
 
Όσοι πιστοί (ταξιδιώτες) δηλώσατε συμμετοχή, προσέλθετε !!!
Σας περιμένουμε ….
 
ΠΗΓΗ : 
  " Versus Travel - Newsletter
 "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ