Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«ΕΛΛΑΔΑ...ΣΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ». ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΙ ΝΕΜΕΑΣ

ΠΗΓΗ : "    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
27/09/2013
Στον χώρο υποδοχής του Οινοποιείου Σεμέλη Α.Ε. στο Κούτσι Νεμέας θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου (27-28-29) έκθεση Φωτογραφίας με τον τίτλο «Ελλάδα… σαν ζωγραφιά» των φωτογράφων Ιωάννας Παραβάλου και Μαριλένας Κατσίνη.
 
 
 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει σαράντα φωτογραφίες πλημμυρισμένες με χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και στιγμές από τον τρύγο, το αμπέλι και το φημισμένο κρασί της Νεμέας, όπως τις έζησαν από κοντά οι δύο δημιουργοί. 

Εικόνες που «φλερτάρουν» με το φως, το χρώμα και τις αντανακλάσεις στα νερά, αποτυπωμένες σε καμβά ζωγραφικής, που αναδεικνύουν με τρόπο μοναδικό τη σπάνια ομορφιά αυτού του τόπου, του τόπου μας. 

Ένα «ταξίδι» με ευαισθησία, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν αυτό που βλέπεις είναι απλά μια φωτογραφία ή ένας πίνακας ζωγραφικής! 

Με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας «Ελλάδα… σαν ζωγραφιά», θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα εκλεκτά κρασιά του Οινοποιείου Σεμέλη Α.Ε. στο Κούτσι Νεμέας και να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους του.
Διάρκεια έκθεσης: 27-29 Σεπτεμβρίου 2013.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 27/9 και Σάββατο 28/9: 10.00 - 19.00.
Κυριακή 29/9: 10.00 - 15.00.
Μαριλένα Κατσίνη
Η Μαριλένα Κατσίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φωτογραφίας Τ.Ε.Ι. Αθηνών. 

Διαθέτει μεγάλο αρχείο φωτογραφιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει τη δουλειά της σε περιοδικά ποικίλης ύλης και ταξιδιωτικού περιεχομένου, συνεργαζόμενη με έγκριτες εφημερίδες των Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές Εκθέσεις Φωτογραφίας και σε 13 Ομαδικά Λευκώματα. Έχει διδάξει τις Βασικές Αρχές Φωτογραφίας στο ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ, πρόγραμμα ΑΜΕΑ και έχει φωτογραφίσει για πολλές μεγάλες εταιρείες.
Πρόσφατα, δημιούργησε τη φωτοθήκη www.e-photostock.gr που σε λίγο διάστημα θα λειτουργεί σαν e-shop ταξιδιωτικών εικόνων.

Ιωάννα Παραβάλου 
Η Ιωάννα Παραβάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Οι ρίζες της είναι από την Οία της Σαντορίνης. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογία και στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. 

Υπηρέτησε το χώρο της δημοσιογραφίας ως Διευθύντρια Σύνταξης περιοδικών, όπως το «Gusto, το «Άποψη Ζωής», το «Είναι», το «Sante», το «Grazia» και το «Go Natural». Σήμερα, ασχολείται κυρίως με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ και τις παραδοσιακές γεύσεις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γράφοντας και φωτογραφίζοντας, συνεργαζόμενη με γνωστά περιοδικά και εφημερίδες, όπως τα «Ταξίδια» της Καθημερινής, το «Real Taste & Style» της Real News, την εφημερίδα «Κοινωνική» του Πειραιά, το «Αρμονία» του Έθνους, τον «Κηπουρό» της Καθημερινής, τον «Σύμβουλο Υγείας», τον Τουριστικό Οδηγό στο Internet www.hotelsline.gr και το ταξιδιωτικό περιοδικό «Icons Travellers». 

Ασχολείται, ακόμη, με τη δημοσιογραφική και φωτογραφική επιμέλεια του site της Περιφέρειας Αττικής www.athensattica.gr και www.athensattica.com συνεργαζόμενη με τη διαφημιστική εταιρεία McCann Erickson. 
Παράλληλα, έχει λάβει μέρος σε 14 ατομικές και ομαδικές Εκθέσεις Φωτογραφίας, αναδεικνύοντας την αστείρευτη ομορφιά της Ελλάδας.

ΩΡΑΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟΥ :
Παρασκευή: 13:00 - 21:00
Σάββατο - Κυριακή: 11:00 - 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ