ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 10-7.
*ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΕΙΜ, Ο ΤΖΩΝ ΜΑΚΑΙΗΝ ΚΛΠ.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ.. ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.
*Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ, ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
*ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ….ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ….ΠΟΛΛΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
*ΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ/ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 18 ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.
ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΙΝΤ-ΜΕΝΕΝΤΕΖ-ΛΕΒΙΝ-ΜΑΚΑΙΗΝ-ΠΕΛΟΖΙ-ΜΠΕΝΕΡ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.