ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G-20 Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ. Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 11 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!!
*ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 11 Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ.
*Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΗΣΑΝ ΜΟΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΕΝΩ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΕΠΤΙΚΕΣ.
*Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΙΕΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΡΑΧΟΙ, ΕΝΩ ΤΑΧΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΑΜΕΝΑ…Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ , ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ…
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΤ.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ 11 ΧΩΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
*Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ….ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ….ΛΕΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΟ G-20.
*Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ 11 ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ 3 ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΧΩΡΕΣ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
*Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΒΙΛΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΡΩΜΗ.Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ!!!
*ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ/ΑΔΑΝΑ.
*Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ….
*Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕΛΣΤΡΟΜ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ.
*ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΠΑΜΑ. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ 1000 ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
*ΟΙ ΗΠΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
*ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΥΠΟΥ Β-52, Β-2/STEALTH ΚΑΙ F-22 RAPTOR ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΟΥΙΝΓΟΤΕΡΣΤΡΑΝΤ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΣΤΟ ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣΙΡΑΧ ΣΤΟ ΟΜΑΝ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΤΖΑΦΡΑ ΣΤΑ ΗΑΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΧΑ ΤΗΣ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ.ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ 20ΣΕΛΙΔΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ 5 ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ…
*ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.
*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΜΠΑΜΑ-ΚΕΡΙ-ΜΑΚΑΙΗΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ. Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΑΚΑΙΗΝ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ 6 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ.