ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*Ο ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ CBS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
*Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΖΑΡΙΦ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
*ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΕΞΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΝD ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΑΣΑΝΤ!!!
*ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ. ΕΦΙΚΤΗ ΕΚΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. ΑΥΡΙΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 6 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. 4 Ο ΚΕΡΙ. ΚΑΙ 4 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΑΚ ΧΕΙΓΚΕΛ.
*ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 217 ΨΗΦΟΥΣ. 120 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. 72 ΥΠΕΡ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 433/ΣΥΝΟΛΙΚΑ/ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ. ΑΥΡΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑ 252 ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
*ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΥΡΙΑΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
*ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ.
*Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΧΕΓΚ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
*26 ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑΝΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ , ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ.
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΥ ΚΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΞ ΑΛΓΕΡΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ-ΜΑΡΟΚΟΥ-ΚΟΥΒΕΙΤ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ-ΟΜΑΝ-ΗΑΕ-ΤΥΝΗΣΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.