Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κόουτς... Ρονάλντο

ΠΗΓΗ: "  http://www.ethnos.gr  "

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 12/9/2013

    
Ο Ρονάλντο καλωσορίζει τον Μπέιλ στη χτεσινή προπόνηση της Ρεάλ
Ο Ρονάλντο καλωσορίζει τον Μπέιλ στη χτεσινή προπόνηση της Ρεάλ
Την ίδια στιγμή που στην Μπαρτσελόνα αποδομούν το περίφημο «τίκι-τάκα» και την αγαπημένη τακτική του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μέσι σε ρόλο «ψευτοεννιαριού», στη Ρεάλ ετοιμάζονται να την υιοθετήσουν!
Συγκεκριμένα, στις χθεσινές ισπανικές εφημερίδες προέκυψαν δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην περίφημη ανανέωση της συνεργασίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αυτά, πέραν του οικονομικού, ο «CR 7» εμφανίζεται να υπαγορεύει τις επιθυμίες του και στο αγωνιστικό κομμάτι στον προπονητή Κάρλο Αντσελότι. Ο 28χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να παίζει όσο πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή, για να σημειώνει όσο πιο πολλά τέρματα μπορεί. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να κοντράρει τον Μέσι με τα ίδια του τα «όπλα», για να διεκδικήσει με καλύτερες πιθανότητες σπουδαία ατομικά τρόπαια και κυρίως τη «Χρυσή Μπάλα».
Παράλληλα, δεν θέλει να είναι «κολλημένος» μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά να κινείται συνεχώς για να βρίσκει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία, όπως ακριβώς κάνει και ο Αργεντινός γκολτζής της Μπαρτσελόνα.
Συστάσεις
Ο Πορτογάλος δεν αρκείται στις συστάσεις για τη δική του θέση μέσα στο γήπεδο. Για να ολοκληρώσει τον μηχανισμό, που θα δουλεύει γι' αυτόν στο γήπεδο, θέλει πίσω του μία τριάδα επιθετικογενών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα του σερβίρουν μπαλιές. Στα αριστερά θέλει τον νεοαποκτηθέντα Γκάρεθ Μπέιλ, στο κέντρο τον Ισπανό Ισκο σε ρόλο μπαλαντέρ και στα δεξιά τον Αργεντινό Ανχελ Ντι Μαρία. Η ροπή του προέδρου του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ σε πολυδάπανες μεταγραφές θα τελειοποιήσει το σύστημα τον Ιανουάριο με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ. Ομως ο Ουρουγουανός θα κληθεί να καλύψει τη θέση του δεξιού εξτρέμ κι όχι αυτή του φορ κρούσης, που ανήκει πλέον στον «CR 7».
Στο μεταξύ, ο Εουσέμπιο δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον ξεπέρασε στον πίνακα των σκόρερ της εθνικής Πορτογαλίας με 43 γκολ σε 106 διεθνείς συμμετοχές: «Είναι λυπηρό να συγκρίνουν τα τέρματά μου με αυτά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πέτυχα 41 γκολ σε 64 αγώνες με την Πορτογαλία, αλλά δεν αντιμετώπισα ποτέ το Λιχτενστάιν ή το Αζερμπαϊτζάν».
Οι δύο άνδρες δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις και σε παλιότερες δηλώσεις του ο Εουσέμπιο είχε ταχθεί υπέρ του Μέσι: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, αλλά ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη!».
Π. ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ