Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ρύθμιση δανείων,επίδομα παραμεθορίου,δωρεάν μετακινήσεις στρατιωτικών - Σε όλα ΟΧΙ

ΠΗΓΗ : "   http://karavanas.blogspot.gr "  

Με τα δάνεια των στρατιωτικών που υποτίθεται θα γινόταν προσπάθεια να ρυθμιστούν δεν έγινε απολύτως τίποτα. Με το επίδομα παραμεθορίου δεν γίνεται τίποτα γιατί οΣταϊκούρας δεν αποδεσμεύει χρήματα ειδικά τώρα που του πήραν και τη μονάδα από τη Λαμία. Η αδιαφορία της κυβέρνησης για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι αξιοπρόσεκτη. Και αποδεικνύεται ακόμη μια φορά από την απόλυτη ανικανότητα να διασφαλίσει έστω δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τρία χρόνια τώρα το ζητάει ο ΣΥΣΜΕΔ και αποτέλεσμα μηδέν. Σε νέα επιστολή του προς τον Αβραμόπουλο αυτή τη φορά αναφέρουν: 

Κε Υπουργέ.

Σύμφωνα με την παράγραφο 5α του άρθρου 20 του σχετικού (α), όπως προστέθηκε με το άρθρο 10 του (β) ομοίου, ορίζεται ότι: «Στον προϋπολογισμό εξόδων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης εγγράφονται πιστώσεις για έξοδα κίνησης προσωπικού, οι οποίες κατανέμονται και μεταφέρονται στους προϋπολογισμούς των οργανισμών αστικών συγκοινωνιών και των ΚΤΕΛ αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών, για την ελεύθερη κυκλοφορία του αστυνομικού και πυροσβεστικού προσωπικού, καθώς και των συνοριακών φυλάκων και ειδικών φρουρών με τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία κατά τις μετακινήσεις τους για εκτέλεση υπηρεσίας…..».

Ήδη από το έτος 2010, με τα σχετικά (γ) έως και (στ) έγγραφά μας, ζητήσαμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την ανάλογη εγγραφή πιστώσεων στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ελεύθερη κυκλοφορία των Ελλήνων στρατιωτικών με τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία, κατά τη μετακίνησή τους για εκτέλεση υπηρεσίας, πλην όμως μέχρι και σήμερα αυτό δεν υλοποιήθηκε.

Το (τέως) Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προς το οποίο απευθυνθήκαμε μας γνώρισε, με το σχετικό (ζ), ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί το ανωτέρω αίτημά μας απαιτείται η ανάληψη της σχετικής πίστωσης εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή με τις πιστώσεις που εγγράφονται για την ελεύθερη μετακίνηση των οπλιτών θητείας. 

Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να αρθεί το αίσθημα αδικίας που διακατέχει τους Έλληνες στρατιωτικούς έναντι των υπαλλήλων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, επανερχόμενοι στα σχετικά (γ) έως και (στ) έγγραφά μας, τα οποία αποστέλλουμε συνημμένα για ενημέρωσή σας και εκτιμώντας ότι η πίστωση που πρέπει να εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον προαναφερθέντα λόγο (ελεύθερη μετακίνηση στρατιωτικών) είναι της τάξης των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00 €), με τη σιωπηρή υιοθέτηση εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα εγγραφής της εν λόγω πίστωσης στον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ