ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1) ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ. 
2) ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ .... 
3) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ Ή ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ. 
4 ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ. 
5) ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Η ΒΟΣΤΩΝΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ. 
6) ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ / ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΧΡΟΝΙΑ. 
7) ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ Ή ΤΟΥ ΙΡΑΝ. 
8) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ Ή ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ. 
9) ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΟ 2011 ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ. 
10) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. 
11) ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001/ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 
12) Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2009 ΣΤΟ ΝΤΗΤΡΟΙΤ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ. 
13) ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ. 
14) ΤΕΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ / ΑΡΑ ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ .... / ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ....