Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Θρήνος στην Τροχαία για την άτυχη τροχονόμο

Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 19:15

       ΠΗΓΗ : " BLOKO.GR "


        Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  •    
(1 Ψήφος)
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τη φωτογραφία της 42χρονης Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία έχασε χθες της ζωή της, χτυπημένη από το αυτοκίνητο μιας 34χρονης, και ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στη διασταύρωση Κηφισίας και Αγίου Δημητρίου.
 Η τροχονόμος, ηλικίας 42 ετών και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρήκε ακαριαίο θάνατο σε μία «κακιά στιγμή στο δρόμο», όπως λένε οι συνάδελφοί της.   Το
δυστύχημα σημειώθηκε ακριβώς στις 8.10 το πρωί, όταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περαστικών και των οδηγών, η 34χρονη αγνόησε τα αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα μπροστά της στη διασταύρωση και αφού έκανε ελιγμό, παρέσυρε και σκότωσε την τροχονόμο που ρύθμισε την κυκλοφορία...
Οι συνάδελφοί της από την Τροχαία Κηφισιάς ανέφεραν ότι υπηρετούσε στην υπηρεσία τους «από τον Νοέμβριο του '92 » και ότι «γνώριζε όλες τις διασταυρώσεις και τους δρόμους στον τομέα ευθύνης της Τροχαίας.Ηταν αρκετά έμπειρη και γνώστρια κάθε δρόμου, ενώ γνώριζε πώς να προφυλαχθεί», ανέφεραν.   Στην Τροχαία Κηφισιάς η τροχονόμος υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια και ήταν γνωστή σε όλους ως η «γελαστούλα».
 Όπως ανέφεραν, « η Διαμαντούλα, ήταν το διαμάντι μας. Ηήταν πολύ καλό παιδί. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν είναι πια ανάμεσά μας...».
 Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. Εκείνος ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 9 και 16 ετών, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση.
Η οδηγός του οχήματος που την παρέσυρε συνελήφθη από τους συναδέλφους της τροχονόμου, βρισκόταν σε σοκ μετά το δυστύχημα. «Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Ηταν η κακιά η ώρα», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς. Η 34χρονη οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Από το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ