Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Άδειασε τον Νταμπίζα ο Βαζέχα

ΠΗΓΗ :



Αθλητισμός

Άδειασε τον Νταμπίζα ο Βαζέχα

Την αντίθεσή του στην επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού να προσλάβει τον Νίκο Νταμπίζα εξέφρασε ο Κριστόφ Βαζέχα. Η μεγάλη δόξα του «πράσινου» παρελθόντος μίλησε στο sentra fm και υπογράμμισε ότι στον ίδιο δεν έχει προσφερθεί πόστο.

«Να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά σε ποιο πόστο όμως ρωτάω; Υπάρχει μία θέση ακόμα ή όχι; Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, διαβάζω ειδήσεις στις εφημερίδες και στα σάιτ… μα, σε ποιο πόστο;», αναρωτήθηκε.

Σχολιάζοντας το μοντέλο με Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκο, ο Βαζέχα είπε: «Η οικονομική κρίση στη χώρα και στον Παναθηναϊκό μας σπρώχνει σε αυτή τη λύση. Στην Ελλάδα κάνουμε κριτική από την πρώτη μέρα. Πρέπει σίγουρα από τη στιγμή που ο Γιάννης Αναστασίου πήρε τη θέση, να τον στηρίξουμε όλοι. Να δούμε αν το σχήμα με Σαραβάκο και Νταμπίζα, που μπορούσε κάποιος άλλος να είναι στη θέση του… Δεν έχω τίποτε με τον Νταμπίζα, αλλά υπήρχαν παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα και μπορούσαν να πάρουν τη θέση, μιλώ από πλευράς προσφοράς και όχι γνώσεων. Να δούμε τι μεταγραφές θα κάνει η ομάδα, σε ποια φιλοσοφία θα πάει. Πρέπει να πούμε στον κόσμο την αλήθεια και ότι του χρόνου η ομάδα δεν θα πάει γιαπρωτάθλημα . Να έχουμε 3-4 χρόνια υπομονή, να χτίσουμε την ομάδα και μετά από 3-4 χρόνια να προσπαθήσουμε πάλι να είμαστε σε θέση να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ετσι το βλέπω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος»

Ο Βαζέχα μίλησε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό το 2008. «Πέρασαν χρόνια από τότε, αυτό που θυμάμαι είναι πως ήταν πολύ κοντά να έρθει, αλλά η Λεχ Πόζναν ήθελε πολλά λεφτά και εκεί κόλλησε το θέμα, αν δεν κάνω λάθος. Τότε ήμουν σκάουτερ στον Παναθηναϊκό, τον είχα δει σε πολλά ματς, είπα το `ΟΚ', αλλά νομίζω χάλασε στο οικονομικό. Ο Λεβαντόφσκι σε αυτή την ηλικία ήταν κάτι διαφορετικό στο πολωνικό πρωτάθλημα, ήταν σκόρερ. Απλά θέλω να τονίσω ότι πέρασαν τα χρόνια, τώρα είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Κάθε μεταγραφή είναι ρίσκο, μπορούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό και να μην είναι σκόρερ. Απλά ταίριαζε στο στιλ παιχνιδιού και χαίρομαι πολύ που οι 3 Πολωνοί στη Μπορούσια κάνουν καλή καριέρα και δείχνουν ότι υπάρχει κάτι αξιόλογο στην πολωνική αγορά».

πηγή: pamesports.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ