Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καλά ΝΕΑ για Αεροδρόμιο ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΗ : "   http://www.argonafplia.gr  "
 

 
Καλά τα νέα φαίνεται ότι είναι για το θέμα του Πολιτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης. Στην ημερίδα «Πελοπόννησος: Open for Business», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας του Καναδά και του Invest in Greece, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ελληνοκαναδικό Επιμελητήριο, ο κ. Antulio Richetta, διευθυντής της ΙΒΙ Group στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα αναλάβει την τεχνική και κατασκευαστική υποστήριξη της μετατροπής του αεροδρομίου της Τρίπολης.
Η εταιρεία, όπως αναφέρει το capital.gr που έχει το άρθρο, έχει εκπονήσει ήδη μελέτη με τις ανάγκες του νέου αεροδρομίου και για τις απαιτήσεις της μετατροπής, έργο το οποίο αναμένεται να κοστίσει 75- 90 εκατ. ευρώ, ενώ το ετήσιο λειτουργικό του κόστος εκτιμάται στα 1,5- 2,5 εκατ. ευρώ, ανάλογα με την κίνηση αεροσκαφών και επιβατικού κοινού. Ωστόσο, μέχρι την τελική υλοποίηση του έργου και λειτουργία του αεροδρομίου, εφόσον φυσικά εξασφαλιστούν τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, απαιτούνται τουλάχιστον τρία χρόνια.

Επίσης, στον τομέα του real estate, ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η πρωτοβουλία ομογενούς Καναδού επιχειρηματία για την κατασκευή resort στη Λακωνία, σε ιδιόκτητη έκταση, κίνηση η οποία εντάσσεται στις δράσεις για ανανέωση των τουριστικών υποδομών της Πελοποννήσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ