Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ… «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ»

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS ΩΣ ΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
20/04/2013
Μετά από 2 μήνες sold out εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, αλλά και μια μεγάλη σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και στο Λονδίνο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τις παραστάσεις της τα Σάββατα ως το τέλος Απριλίου, ενώ λόγω μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, θα γίνει και μια επιπλέον εμφάνιση τη Παρασκευή 26 Απριλίου. 

Έχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ υποδέχεται τους φίλους της στον χώρο που πρωτοξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, στον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα τη καινούργιας της, πολυαναμενόμενη  δισκογραφική δουλειά «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη πιο δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι  πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το νέο album της όπως το «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και το «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά, τραγούδια που έχουν ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ κ.α., τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια  διασκευασμένα, από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη, πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες:  Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγούδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Τη σκηνογραφική επιμέλεια του χώρου έχει ο Γιάννης Αρβανίτης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης. 

Μετά το τέλος των παραστάσεων, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ανανεώσει το ραντεβού της με το Αθηναϊκό κοινό σε μια μεγάλη συναυλία τον Ιούνιο. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031
www.stn.gr
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ