Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΟΠΑΠ: Νέες ευκαιρίες για νέους εν μέσω κρίσης

ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
20/04/2013
Το πολύπλευρο έργο και τις δράσεις της ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της Εταιρείας, Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, στους νέους που παρακολούθησαν το τριήμερο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το οποίο διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ κ. Ι. Λαδόπουλος. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, ο κ. Λουρόπουλος κάλεσε τα νέα παιδιά να εκμεταλλευτούν την κρίση δημιουργώντας ευκαιρίες, υπογράμμισε  ωστόσο, ότι το επιχειρείν απαιτεί σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Αναφερόμενος στους νέους τομείς ανάπτυξης της ΟΠΑΠ Α.Ε., επεσήμανε ότι αναμένεται να δημιουργήσουν πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ενώ τόνισε ότι η Εταιρεία με τις υπάρχουσες δραστηριότητές της και το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της στηρίζει ήδη έναν μεγάλο αριθμό εργαζομένων. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις νέων που συμμετείχαν στην ενότητα «Νέοι και επιχειρηματικότητα: Υπάρχει διέξοδος», στην οποία ο κ. Λουρόπουλος ήταν εισηγητής, ενίσχυσε την αισιοδοξία του ακροατηρίου και σημείωσε ότι οι νέοι επιχειρηματίες δεν πρέπει να φοβούνται τα λάθη, γιατί μέσα από αυτά φτάνει κανείς στις σωστές αποφάσεις. 

Στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, η ΟΠΑΠ Α.Ε. συμμετείχε και με περίπτερο στον χώρο των εργασιών του Συνεδρίου, όπου πραγματοποιήθηκε και ένα μικρό happening κατά τη διάρκεια του οποίου κληρώθηκαν 5 μπάλες και 10 εμφανίσεις των ομάδων της SuperLeague, με τις υπογραφές των παικτών. 

Επιπλέον, η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος με το οποίο ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, ήταν ο βασικός χορηγός της διοργάνωσης. 

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ