Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ταξιδιωτικός προορισμός για τουρισμό πολυτελείας η Ανατολική Μεσόγειος. ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 
08/10/2013
Στην ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ώστε να προβληθεί ως ένας ενιαίος προορισμός για τουρισμό πολυτελείας, με την αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων marketing και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομίας, του φυσικού περιβάλλοντος και του ελκυστικού τρόπου ζωής των κατοίκων της αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, από το βήμα του συνεδρίου Mediterranean Luxury Travel Summit 2013.
Η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε τη σημασία του τουρισμού για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, σημείωσε ότι κανείς δεν πρέπει να επιχαίρει για τυχόν πρόσκαιρα οφέλη από το πλήγμα που έχουν δεχτεί οι δοκιμαζόμενες χώρες στον τουρισμό τους, καθώς η αποσταθεροποίηση είναι, από κάθε άποψη, σε  βάρος ολόκληρης της περιοχής.
Επίσης, η υπουργός Τουρισμού επισήμανε την ανάγκη γρήγορης ανάκαμψης  της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και στην προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων.
Όπως είπε η κ. Κεφαλογιάννη, προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν νομοθετικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν τις επενδύσεις, όπως είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων γκολφ, κέντρων θαλασσοθεραπείας, και πολυτελούς παραθεριστικής κατοικίας, ενώ τάχθηκε υπέρ της σταδιακής απλοποίησης των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ