Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…Η WIND έβγαλε στο «σφυρί» το σπίτι βιοπαλαιστή με 2 παιδιά για υπόλοιπο 200 €..Δείτε το βίντεο να φρίξετε…

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr


 
sos

Στο… δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια τετραμελής οικογένεια από τον Πύργο, για οφειλή ύψους 200 ευρώ (!) προς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
Η εταιρία κινήθηκε νομικά προς τον οφειλέτη Κωνσταντίνο Παπαδάτη, ζητώντας την αναγκαστική κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του. Ο πλειστηριασμός, που θα πραγματοποιούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, απετράπη προς το παρόν χάρη στην παρουσία δεκάδων μελών της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτών, που βρέθηκαν στο πλευρό του συμπολίτη τους, αποφασισμένοι να αποτρέψουν οποιονδήποτε πλειοδότη εμφανιστεί. Που όμως, δεν εμφανίστηκε…
patris
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάτη, πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θύμα μιας υπόθεσης… παραλόγου, η αδυναμία του να ανταποκριθεί έγκαιρα στην οικονομική οφειλή προς την εταιρεία, σε συνδυασμό με την άρνηση των υπευθύνων της να δείξουν ανθρώπινο πρόσωπο, αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την διάθεση συνεργασίας που είχε δείξει, αφήνουν τον ίδιο, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά… στο δρόμο.
Από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, του… έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, ή θα πληρώσει το ποσό των 2.500 ευρώ (200 ευρώ περίπου η οφειλή και 2.300 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) ή θα προχωρήσουν τη διαδικασία εκποίησης – πλειστηριασμού του σπιτιού του.
Όλα αυτά, την ώρα που μεγαλοεπιχειρηματίες, με ανείσπρακτες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ κυκλοφορούν επιδεικτικά ανενόχλητοι, σ’ ένα ανύπαρκτο κράτος δικαίου και απουσία οποιασδήποτε έννοιας ισονομίας προς τους πολίτες.
Δείτε το βίντεο:


Makeleio.gr


wind-evgale-sto-sfyri-to-spiti-viopalaisti.html#ixzz2ilYhP4Rx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ