Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει». ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
29/10/2013
Με το σύνθημα «Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει» διοργανώθηκε στην Κω η Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ποδηλατικό Όμιλο Κω, τους φίλους του ποδηλάτου και τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος».

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κω και Νισύρου, του Δήμου Κώων και του Ιατρικού Συλλόγου Κω, ενώ αφετηρία και τερματισμός ορίστηκε η Πλατεία Ελευθερίας.
Αφορμή της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως παγκόσμιος μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σκοπός της προέδρου Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα και των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας είναι, αφενός να ευαισθητοποιήσει τον πολίτη για τη σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να στηριχτεί το κοινωνικό έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».
Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο για 12 συνεχή χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους. Και για το Διεθνές Ίδρυμα Ιπποκράτη στην Κω, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις Αρχές και τον λαό της Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ