Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η παράσταση της Ζωής σου». ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΩΝ...!

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
30/10/2013
Oι ακροάσεις συνεχίζονται για το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η παράσταση της Ζωής σου» στις 2 και 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, έναν μοναδικό χώρο έμπνευσης και επερχόμενων ευκαιριών.
 
 
 
 

Άνθρωποι με ταλέντο καθώς και ομάδες όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, χορευτικές, μουσικές και καλλιτεχνικές σχολές, καλούνται να παρουσιάσουν το ταλέντο τους και να εκθέσουν την δουλειά τους στην μουσική, στην υποκριτική, στο τραγούδι, στον χορό, στην ζωγραφική, στην σκηνοθεσία μπροστά σε ζωντανό κοινό! Το φεστιβάλ θα έχει μεγάλη διαφήμιση από τα τοπικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Το «Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η παράσταση της Ζωής σου» θα λάβει χώρα στις 24 Δεκεμβρίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα στην Αθήνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων και η τελική πρόβα θα πραγματοποιηθούν από εξέχοντες επαγγελματίες καλλιτέχνες σε Ελλάδα και Κύπρο.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται μεταξύ άλλων από τους εξέχοντες καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και ηθοποιούς: Ελπινίκη Ζερβού-σοπράνο, Θωμάς Κινδύνης-ηθοποιός & σκηνοθέτης, Νίκος Τουλιάτος-κρουστά, Άννα Πέτροβα- κλασσικό μπαλέτο, Πελοπίδας Μαυρόπουλος - μουσικός, μαέστρος.
ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ: Κατόπιν προεπιλογής από τις αιτήσεις, πιθανόν να γίνουν ακροάσεις για τις προτάσεις των υποψηφίων μουσικής σύνθεσης και τραγουδιού, καθώς και υποκριτικής και χορού.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ: Οι συμμετέχοντες που θα διακριθούν, θα βραβευτούν με καλλιτεχνικές υποτροφίες!
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ: Τα έσοδα από τις πωλήσεις των καλλιτεχνικών έργων π.χ. πίνακες ζωγραφικής, θα δοθούν για την δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων χώρων για άτομα με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ