Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Μια Γιορτή γεμάτη Μηνύματα Χαράς και Ελπίδας. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ «ηλιαχτίδα»

ΠΗΓΗ : "    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
08/10/2013
Η γγ Πρόνοιας του υπ. Εργασίας κ. Έφη Μπέκου
με την κ. Ντόρα Κασιμέρη βραβεύουν τον κ. Γρηγόρη Βαλτινό
Η 26η του Σεπτέμβρη 2013 ήταν μια μαγευτική βραδιά που συνέβαλε τα μέγιστα για να περάσει το Κέντρο Φιλοξενίας Παιδιού «ηλιαχτίδα» Μηνύματα Αγάπης, Στοργής, Αλληλεγγύης και όλοι μαζί να γιορτάσουν τη μεγάλη ιδέα του Εθελοντισμού.
Εθελοντές, φίλοι, συμπολίτες και ιδιαίτερα παιδιά, πολλά παιδιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν ένα καταπληκτικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Η «ηλιαχτίδα» με συνοδοιπόρο την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κατάφεραν να συγκινήσουν τους παρευρισκόμενους, να τους ενθουσιάσουν με τα δρώμενα, αλλά και να τους προβληματίσουν με τα πολλά μηνύματα που πέρασαν οι συντελεστές της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η βράβευση τριών αξιόλογων φίλων της για τη συνεχή συμπαράσταση και προσφορά τους, προς το Σύλλογο. 

Την κ. Σοφία Βούλτεψη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της Ν. Δημοκρατίας, τον κ. Γρηγόρη Βαλτινό ηθοποιό – σκηνοθέτη και τον κ. Γιάννη Χρυσόγελο τ. Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ν. Σμύρνης.

Μουσική, χορός και τραγούδι χάρισαν στιγμές ανεπανάληπτες.

Τα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη με 86 μαθητές και μαθήτριες, μικροί εθελοντές και υποστηρικτές της «ηλιαχτίδα», με τη μουσικό των Εκπαιδευτηρίων κ. Νανά Θρασυβουλίδου, κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους καλεσμένους και να περάσουν δυνατά το μήνυμα του εθελοντισμού.

Η καταπληκτική Χορευτική Ομάδα της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδας με το Χοροδιδάσκαλο κ. Γιώργο Παντζιαρίδη, εντυπωσίασαν το κοινό με τις όμορφές φορεσιές, φωνές και ιδιαίτερα τη χάρη των χορευτών. 
Ένα μπουκέτο πανέμορφα κορίτσια του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Σμύρνης, του Συλλόγου «Οι Αποσπερίδες» με την απερίγραπτη χορευτική τους επιδεξιότητα ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους.

Και τέλος το Μουσικό Συγκρότημα τριών φοιτητών της Ηλιάννας, του Ανδρέα και του άλλου Ανδρέα, μάγεψαν το κοινό με την υπέροχη φωνή της Ηλιάννας, την κιθάρα και το καχόν των αγοριών και έκλεισαν την όμορφη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Μιχαήλ Καραγιώργης, ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, η Γενική Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας κ. Έφη Μπέκου, ο Καθηγητής – Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κ. Αναστάσιος Χατζής, η Εκπρόσωπος του Ωνάσειου κ. Αλεξάνδρα Μπριασούλη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ν. Σμύρνης κ. Βαγγέλης Χατζαντουριάν, ο Αντιδήμαρχος κ. Θάνος Αθανασίου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κλαίρη Δεληγιάννη, η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ν. Σμύρνης κ. Κωνσταντίνα Επισκοποπούλου, ο Πρόεδρος του Δικτύου «Πράξεις Ζωής» κ. Γιάννης Παπαδάτος, Εκπρόσωποι των Συλλόγων «Οι Φοίνικές», «Ίωνες», «Ερυθρός Σταυρός» και από το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Σμύρνης ο Υπαστυνόμος κ. Ανδρέας Γαργαρόπουλος. 

Η Πρόεδρος κ. Ντόρα Κασιμέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν από καρδιάς όλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και με την παρουσία τους συνέβαλλαν ουσιαστικά στην ποιοτική αυτή Γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ