Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

«52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας»

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
01/10/2013
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με σύμμαχο την Αστική Μη Κυβερνητική Εταιρεία «Μπορούμε», ξεκίνησε μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές εκστρατείες Εταιρικής Υπευθυνότητας, δημιουργώντας μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης, από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, με τον τίτλο «52 εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».
Η ενέργεια ξεκίνησε από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες 52 βδομάδες θα μεγαλώνει, προχωρώντας σε μία νέα περιοχή κάθε εβδομάδα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα, αποτελώντας έτσι τον πρώτο βασικό κρίκο αυτής της μεγάλης αλυσίδας.
Με βασικό στόχο η προσπάθεια να γιγαντωθεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα και καλεί καταναλωτές, προμηθευτές, φίλους και συνεργάτες, να γίνουν και οι ίδιοι κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης.
Αυτό γίνεται επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης» με την ειδική σήμανση, συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ, την εβδομάδα που η δράση θα βρίσκεται στην περιοχή τους και αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών, που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα ποσό από τις πωλήσεις των προϊόντων τους.
Τέλος, αγοράζοντας τα κουπόνια «καλού σκοπού». Τα κουπόνια θα ξεκινήσουν, πιλοτικά, στα ταμία 25 καταστημάτων της εταιρείας, ανά την Ελλάδα. Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δέκα διαφορετικών κωδικών κουπονιών (8 από πανελλαδικές ΜΚΟ, 1 τοπικού ιδρύματος και 1 τοπικού συσσιτίου), τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα δίδονται για την ενίσχυση της εκάστοτε ΜΚΟ ή φορέα.
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ