ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!!!
*ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.
*Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΜΕ 8 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ RAFALE ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ….
*ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ 8 ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ SCALP ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ…ΚΑΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!!
*ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΑΜΠΟΥΚ ΤΗΣ ΒΔ Σ ΑΡΑΒΙΑΣ. ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ.
*ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΟΛΑΝΤ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ…