Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Τράπεζα Αίματος: Από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
01/10/2013
Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεταξά έχει δημιουργήσει Τράπεζα αίματος για την στήριξη όσων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Με σύνθημα «Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή» σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχετε ως εθελοντές αιμοδότες δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ήδη η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή από εθελοντές αιμοδότες στις δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του δήμου Πειραιά. Οι αιμοδότες προσέφεραν ζωή συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα αίματος. Όσοι συμμετείχαν και πρόκειται να λάβουν μέρος σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία έχουν την δυνατότητα όταν έχουν ανάγκη να ζητήσουν αίμα από το Νοσοκομείο Μεταξά. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η δωρεά μίας μπουκάλας αίματος σε Εθελοντή αιμοδότη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε «Δίνοντας μάχη για την ίδια τους την ζωή οι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη την έμπρακτη στήριξη όλων μας - 5’ λεπτά προσφοράς από εμάς, μπορούν να τους χαρίσουν την ζωή. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για αυτό τον ιερό σκοπό».
 
ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ