..
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο ΑΣΑΝΤ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΡΑ ΑΡΘΡΟ 5. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
*Η ΤΟΥΡΚΙΑ -ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ-ΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΛΟΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ…ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
*ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ/ΕΝΝΩ ΝΟΒΟΡΟΣΙΣΚ Ή ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΜΕ S-300 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ.
*ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΤΥΧΟΝ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΙΘΑΝΩΣ…ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
*Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 1,6 ΔΙΣ ΔΟΛ.
*ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΙΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΙΡΑΝ-ΣΙΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΣΩΝ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ STEALTH ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΛΕΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ YOKHONT, ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
*ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΩΛ ΒΑΛΕΡΙ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΚΕΙΛΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΕΡ ΡΟΥΜΠΕΡΤ ΣΜΙΘ, ΚΑΙ Ο ΣΕΡ ΙΑΝ ΝΤΑΡΝΑΤ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ. ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.
*ΑΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΕΙ.
*ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ …ΤΟ ΙΡΑΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
*ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 5 ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΔ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΜΠΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ…