ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 9/11 ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
*ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΟΝ. ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
*Η ΜΟΣΧΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΡΙ-ΛΑΒΡΩΦ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.
*ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΑΝΤ. ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΩΣ «ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ».ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ο ΟΛΑΝΤ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
*Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ…
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΗΟΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.
*ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΠΟΤΣΕΛΙ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
*11 ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΙΝΑ.
*ΕΚΡΗΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ.
*Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
*Η NSA ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
*Η ΜΟΣΧΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, Η ΜΟΣΧΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ S-300/ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
*ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΠΙΣΚΕΚ ΤΗΣ ΚΙΡΓΙΖΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΝΙ.
*ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ.
*ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ. Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
*ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ 1993.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
*ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ…
*ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΣΑΝΤΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ…ΑΠΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ….
*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ, Ο ΑΣΑΝΤ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 8 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ!!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 2091 ΑΤΟΜΑ…
*ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ.
*Η ΚΙΝΑ ΤΑΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ-ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ.
*ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΑΤΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΙΡ ΕΛ ΖΟΡ, ΕΝΩ Ο ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 200 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΠΑΝΙΑΣ.