ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ!!!ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….
*ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 33 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 2021. ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΓΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ…ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ 2035!!!
*ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΑΝΑΚΩΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ….
*ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΕ 2000 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΦΑΡΕΝΑΙΤ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 18 ΜΗΝΩΝ….ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ….
*ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΛΚΑΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!!ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ Ή VX….
*ΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Ο ΑΣΑΝΤ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ….ΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ…
*ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑ-ΟΒΙΔΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ….ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…
ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ BATTELLE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΙΡΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΚΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ/ΧΗΜΙΚΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ….ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΑΝΤ/ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….
ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ…