ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΑΜΑΣΚΟ ΣΤΙΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΥΠΕΞ ΡΑΝΤΕΚ ΣΙΚΟΡΣΚΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΙΚΟΡΣΚΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΣΙΚΟΡΣΚΙ ΤΗΝ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΩΦ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΦΙΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ 72-96 ΩΡΕΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΛΑΒΡΩΦ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΟΙΓΚΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΝ ΣΥΡΟ ΥΠΕΞ ΜΟΥΑΛΕΜ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΙΚΟΡΣΚΙ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΤΣΕΧΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.