Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αφιέρωμα στον Καβάφη από την ΠΚΜ. ΣΤΗ ΔΕΘ

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "  
16/09/2013
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα «150 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Αντιπεριφέρεια Εξωστρέφειας, Νέων Τεχνολογιών και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Λογοθέατρο – Ομάδα Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 το απόγευμα, στο Περίπτερο Α11 της ΠΚΜ στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό κλίμα, τα μέλη της ομάδας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν στην εκδήλωση, την οποία συντόνιζε η Ελένη Αντωνιάδου, οι ποιητές Αναστασία Χατζή- Μουλά, Αντωνία Καλαϊτζόγλου, Ζαχαρίας Προδρόμου, Πασχάλης Παπαβασιλείου και Γιάννης Φωτίου παρουσίασαν στο κοινό της ΔΕΘ τα πιο χαρακτηριστικά έργα του μεγάλου ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη μέσα από μία αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής και της λογοτεχνικής του πορείας.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες και δράσεις αφιερωμένες στους πιο σημαντικούς λογοτέχνες που τίμησαν τον ελληνικό πολιτισμό. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική παρουσίαση του έργου του μεγάλου μας ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη». δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας, Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Τζελίνα Μακραντωνάκη στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Επίσης, πρόσθεσε πως «ο ελληνικός πολιτισμός είναι ο πλούτος της χώρας μας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο, ενθαρρύνοντας τους δημιουργούς και τις δημιουργικές προσπάθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ