Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συζητήσεις για ανεργία, ελληνογερμανικές σχέσεις. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Β. ΡΗΝΑΝΙΑΣ - ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
09/09/2013
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν τις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, τις ελληνογερμανικές σχέσεις σε επίπεδο κρατών περιφέρειας και Δήμων, και την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ, θα έχει με Έλληνες αρμόδιους η υπουργός Ομοσπονδιακών Υποθέσεων, Ευρώπης και Μέσων Ενημέρωσης του Ομοσπονδιακού Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Δρ. Angelica Schwall-Düren, η οποία έφτασε στην χώρα την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, για τριήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.
Το εύρος των θεμάτων και των συζητήσεων που θα έχει η Γερμανίδα υπουργός κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, επιβεβαιώνεται και από τις συναντήσεις που θα έχει.
Σύμφωνα με πληροφορίεςτου Blog:marina anastas.kourbela,η Δρ. Angelica Schwall-Düren θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, τον υπουργό Εσωτερικών, Ιωάννη Μιχελάκη, τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ιωάννη Βρούτση, και με Έλληνες βουλευτές.
Επίσης, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Αθηναίων, Γεώργιο Καμίνι, με τον οποίο και θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου.
Ακόμη, η Δρ. Angelica Schwall-Düren, θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την οποία συνεργάζεται το Κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας και θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη καθώς και με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας.
Με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Κούρκουλα, αναμένεται να συναντηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργανώνουν τη Δευτέρα το απόγευμα το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και η Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα του Ιδρύματος Friedrich Ebert με θέμα: « Είναι όλα μόνο ένα όραμα; Μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη των πολιτών».
Στην εκδήλωση θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, ως ομιλητές, η Γερμανίδα υπουργός (ως κύρια ομιλήτρια) και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κούρκουλας.
Πηγή: http://marinakourbelablog.blogspot.gr/2013/09/692013_6.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ