ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΛΣΤΡΟΜ.
*ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΓΓ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ.
*Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 11 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ/ΓΚΟΥΝΤΑ/ΜΑΧΜΟΥΤΙΓΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…
*ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ.
*ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΑΜΑΣΚΟ , ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ. ΚΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΛΑ/ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
*Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΛΣΤΡΟΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΔΕ Ή Η ΤΑΔΕ….ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ.
*ΜΟΥ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΑΜΑΣΚΟ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΒΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ/ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ…ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΕΒΙΤΩΝ.
*ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 3ΗΜΕΡΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΑΜΑΣΚΟ.