Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ζωή σε 50.000 δεντράκια στις πλαγιές του Πεντελικού έδωσαν εθελοντές. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
10/09/2013
Με τη συμμετοχή του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π και Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων των Δήμων μελών, δεκάδων εθελοντών, εργαζομένων του Συνδέσμου και με τη συνεργασία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, πραγματοποιήθηκε χτες 9 Σεπτεμβρίου, το 3ο εθελοντικό πότισμα των περισσότερων από 50.000 δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στις πλαγιές του Πεντελικού το χειμώνα.
Με τη δράση αυτή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φετινών θερινών δράσεων του Σ.Π.Α.Π που ξεκίνησαν στις αρχές του καλοκαιριού.
Στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική δράση ποτίσματος στις πλαγιές γύρω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και τη Βρύση Καρακαντά συμμετείχαν υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής, τους Δήμους Αμαρουσίου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας και τον Σ.Π.Α.Π.
Από νωρίς το πρωί παρευρέθηκαν στο σημείο συνάντησης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κηφισιάς Παναγιώτη Νικολέλη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Χαλανδρίου Εμμανουήλ Κρανίδη, και το δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Νικόλα Αλεπού.
Στο έργο του ποτίσματος συμμετείχαν εθελοντές εργαζόμενοι της MetlifeAlico και της COSMOTE που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα προσήλθαν στο βουνό μαζί με τις οικογένειές τους, το εποχικό προσωπικό και το δυναμικό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π όπως και εκπρόσωποι από το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης, το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας και το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Με την ευκαιρία της δράσης, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Την Πεντέλη έχουμε δώσει υπόσχεση ότι θα την πρασινίσουμε. Στις αρχές του φθινοπώρου ξεκινούμε δεντροφυτεύσεις και τα καλοκαίρια όλοι μαζί δίνουμε ζωή στα νέα δεντράκια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές, στις εταιρίες και στους συλλόγους που στηρίζουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια, τους εργαζόμενους του Σ.Π.Α.Π και των δήμων και στον ΣΚΑΪ που κάνει το καλύτερο δυνατόν για την υποστήριξη του περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ