Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αύξηση 28% σημείωσαν οι αφίξεις από την Αυστραλία. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
16/09/2013
Το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα εξέφρασαν στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, οι πρόεδροι του Νομοθετικού Συμβουλίου και της Νομοθετικής Συνέλευσης του Κοινοβουλίου της Βικτωρία, Bruce Atkinson και Ken Smith, αντίστοιχα, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κοινοβουλίου τους, κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Τουρισμού.
Συγκεκριμένα μίλησαν για επιχειρηματικό ενδιαφέρον και σχέδιο επένδυσης, στην Ιθάκη.
Οι Atkinson και Smith συνεχάρησαν την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για το έργο της στο υπουργείο Τουρισμού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι σύμφωνα με στοιχεία της χώρας τους, οι αφίξεις από την Αυστραλία προς την Ελλάδα σημείωσαν αύξηση κατά 28%, σε σχέση με τον προηγούμενο έτος.
Από την πλευρά της, η υπουργός Τουρισμού παρουσίασε το πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού, για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα, τόσο από τις παραδοσιακές όσο και από τις λεγόμενες μακρινές αγορές, όπως αυτή της Αυστραλίας.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις στοχευμένες δράσεις που ανέπτυξε το υπουργείο Τουρισμού μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αναφορά έκανε και στο site του ΕΟΤ, που απευθύνεται στους κατοίκους της Αυστραλίας, οι οποίοι σχεδιάζουν να επισκεφτούν την Ελλάδα, για τις διακοπές τους.
Η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε ότι το υπουργείο Τουρισμού ενθαρρύνει τις ξένες τουριστικές επενδύσεις και για το λόγο αυτό προχωρεί στον εκσυγχρονισμό των υποδομών της χώρας.
«Η Ελλάδα είναι ένα τόπος που συνδυάζει τα πάντα. Διαθέτει μεγάλη ιστορία και Πολιτισμό. Παράλληλα όμως διαθέτει και πλούσιο ειδικό τουρισμό, όπως, αθλητικό, γαστρονομικό, θαλάσσιο τουρισμό», τόνισε.
Επίσης αναφέρθηκε και στον τουρισμό της Αθήνας, τονίζοντας ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του. «Είναι πρόκληση για μας η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην πρωτεύουσα», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την τόνωση της τουριστικής κίνησης της πρωτεύουσας.
Η ξένη αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης και σε αρχαιολογικούς χώρους της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ