Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Προσοχή: H ΔΕΗ έστειλε αυξημένους λογαριασμούς φωτιά

ΠΗΓΗ : http://www.greekmoney.gr

Μέγεθος γραμμάτων: Μείωση γραμματοσειράς Μεγέθυνση γραμματοσειράς
image

Γράφει Η. Ρούλα Τάκη
Αγαπητό Fimotro , 
Την ώρα που όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή και τον Τσοχατζόπουλο τα ελληνικά νοικοκυριά έλαβαν τον λογαριασμό της ΔΕΗ του μηνός Οκτωβρίου.Λοιπόν για το ...
τετράμηνο που πέρασε η τριμελής οικογένειά μου δαπάνησε σε ρεύμα 470 ευρώ. Ολογαριασμός πληρωμής είναι 979 ευρώ. Όταν το είδα άρχισα να ψάχνω να δω πόση είναι η δόση για την ακίνητη περιουσία μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Όχι η δόση ήταν 132 ευρώ, όμως υπήρχαν και κάτι χρεώσεις που με έκαναν έξαλλη και τις οποίες τις αναλύω για να τις δείτε. 


1. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 21,99 

2. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ 82,44 

3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ 179,60 

4. ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΡΥΠΩΝ 90,69 

5. ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 2,42 ΣΥΝΟΛΟ 377,14 

Επειδή δεν γνώριζα τι είναι οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας πήρα την ΔΕΗ τηλέφωνο για να μάθω.Λοιπόν είναι το μειωμένο ρεύμα των πολυτέκνων, των νησιών και των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Δηλαδή με τα δικά μας λεφτά η ΔΕΗ κάνει κοινωνική πολιτική. Σε συνταξιούχους και μισθωτούς που τους έχουν κόψει τα μισά λεφτά. Σε ανθρώπους που προσπαθούν να ζήσουν με 800 ευρώ τον μήνα λένε πληρώστε για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Μα και διακανονισμό να κάνω θέλω 4 μήνες για να ξεχρεώσω και μέχρι τότε θα έρθει ο επόμενος φουσκωμένος λογαριασμός. Συν τα υπόλοιπα χαράτσια, καταντήσαμε νοικοκυραίοι άνθρωποι που δεν χρωστάγαμε ποτέ στην εφορία να μην μπορούμε να την πληρώσουμε γιατί πώς να πληρώσουμε όλα αυτά με 800 ευρώ τον μήνα. Και θεωρούμαστε και τυχεροί γιατί το δικό μας σπίτι έχει μόνον έναν άνεργο. (Θυμάστε τον Γιωργάκη που έλεγε ότι θα εξασφαλίσει ότι κάθε σπίτι πρέπει να έχει έναν εργαζόμενο?) 

Δεν άκουσα κανένα κανάλι να ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, λες και με νοιάζει εμένα η Χρυσή Αυγή ή ο Τσοχατζόπουλος. Εδώ δεν ξέρω πως θα βγει ο μήνας και αν θα έχει η οικογένειά μου να φάει ή αν θα έχω σπίτι αφού σε λίγο η εφορία θα μας τα ζητήσει για να πληρωθούν τα χρέη μας. 

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ