Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Θα ξεκινήσουν 3ο Παγκόσμιο πόλεμο; Φόβοι ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να χτυπήσει το Ιράν!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/10/g-pagkosmio-polemo.html#ixzz2iCl9IpaT


 
Φόβους εκφράζουν Αμερικανοί αξιωματούχοι του Πενταγώνου αναφορικά με την πρόθεση του Ισραήλ να βομβαρδίσει τελικά το Ιράν μόνο του χωρίς από τη στιγμή που βλέπει πως δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθεια από τις ΗΠΑ. 
Αυτό αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ την ώρα που οι συνομιλίες στη Γενεύη γύρω από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν βρίσκονται σε κρίσιμη φάση. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στοιχεία ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει μόνο του στην επίθεση καθώς βλέπει τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται το παρόν διάστημα ως ακόμη μια προσπάθεια της Τεχεράνης να κερδίσει χρόνο προκειμένου να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα.

Όπως αναφέρεται από τις ενδείξεις που υπάρχουν ότι το Ισραήλ προετοιμάζεται για επίθεση είναι μια μεγάλης κλίμακας άσκηση στην οποία προχώρησε η ισραηλινή Αεροπορία την περασμένη Τρίτη στα βόρεια της χώρας αλλά και η άσκηση που πραγματοποίησε στη Μεσόγειο με την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα τις οποίες οι Αμερικανοί επίσημοι θεωρούν ιδιαίτερα «ασυνήθιστης κλίμακας» λόγω των δυνάμεων που ενεπλάκησαν από πλευράς Ισραήλ. 


Παράλληλα Ισραηλινός αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της χώρας δήλωσε στο ισραηλινό ιστολόγιο Walla! ότι «στη Μέση Ανατολή έχουν συντελεστεί πρόσφατα σημαντικές αλλαγές. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις παρατηρούν τις αλλαγές αυτές τόσο από κοντά όσο και σε γενικότερη οπτική και προετοιμάζονται για αυτές. Οι χθεσινές ασκήσεις (της Τρίτης) ήταν να δώσουν το σήμα της σοβαρής πρόθεσης του Ισραήλ να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν από τις αλλαγές αυτές και να τα αποκρούσει». 
defencenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ