ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ABC ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΟΝΟ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ Ή ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ.
*ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ…ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΕΝΤΟΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ…
*ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΓΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΛ ΛΕΒΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚ ΡΟΤΖΕΡΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
*ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
*ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Ο ΚΕΡΙ. ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑΡ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ, ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ, ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ.
*ΑΥΡΙΟ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΚΙ ΣΕΛΣΤΡΟΜ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Ο ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.
*ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟ ΣΑΡΙΝ.
*ΑΥΡΙΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ/ΣΥΜΦΩΝΙΑ/ΕΚΘΕΣΗ ΣΕΛΣΤΡΟΜ ΚΛΠ.