Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

BIOΣΙΟΜΟΤΗΤΑ Μ.Τ.Σ. - ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΠΟΡΩΝ...


ΠΗΓΗ : "  http://saealarisas.blogspot.gr   "

ΟΙ (6) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΘ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

1]. ΄Ενας μεγάλος αριθμός ε.ε. και ε.α. συναδέλφων κάνει χρήση πιστωτικής κάρτας, δύναται να εκδοθεί από το Μ.Τ.Σ. κάρτα τύπου Visa, με ελκυστικό επιτόκιο (10% περίπου) ή σε συνεργασία του ΜΤΣ με την Γενική Τράπεζα. Την εν λόγω κάρτα θα μπορούν να... αποκτήσουν και να χρησιμοποιούν, τόσο οι ε.α. όσο και οι ε.ε. συνάδελφοι και θα αποπληρώνεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις (6 – 24 αναλόγως ποσού). Η μηνιαία δόση θα παρακρατείται για τους μεν ε.α. από το χορηγούμενο μέρισμα, για δε τους ε.ε. από τη μισθοδοσία τους. 
2]. Να σταματήσει να καταβάλλεται στους πολιτικούς υπαλλήλους του Μ.Τ.Σ. η σύνταξη τους από τα έσοδα του ταμείου, αλλά από το Γ.Λ.Κ. όπως σε όλους του συνταξιούχους του δημοσίου. 
3]. Να διακοπεί η χορήγηση σύνταξης – μερίσματος στους συνταξιούχους εθνικής αντίστασης ή σε όποιον άλλο χορηγείται χωρίς να έχουν καταβληθεί προηγουμένως αντίστοιχες εισφορές. Να παρακρατηθούν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ οι αναλογούσες εισφορές υπέρ MΤΣ από όλους αυτούς που λαμβάνουν σύνταξη ή μέρισμα από το ΜΤΣ χωρίς να έχουν καταβάλλει εισφορές!!!......>>
4]. Να σταματήσει η καταβολή μερίσματος, εάν αυτό γίνεται μέχρι σήμερα, σε ομάδες «συγγενών» μερισματούχων, όπως άγαμες θυγατέρες κ.λπ. 
5]. Να μην λαμβάνουν μέρισμα ΕΚΟΕΜΣ όλοι όσοι συνταξιοδοτήθηκαν πριν την 1η Απριλίου 1997,ενω όσοι συνταξιοδοτήθηκαν μετά την ημερομηνία αυτή να λαμβάνουν 1/35 στο μέρισμα που αναλογεί στον βαθμό, ανάλογα με τα χρόνια που μεσολάβησαν από το 1997 έως την αποστρατεία τους. Δηλαδή ένας Σχης που αποστρατεύτηκε το 2007 να λαμβάνει τα 10/35 του αναλογούντος μερίσματος Σχη!!! 
6]. Να δημιουργηθεί βαθμός μερίσματος ΜΤΣ Ταξιάρχου, διότι παρατηρείται το φαινόμενο Λγος με 28 χρόνια που αποστρατεύεται λαμβάνοντας τον αποστρατευτικό του Τχη, με αποδοχές Συνταγματάχη, να λαμβάνει μέρισμα Υποστρατήγου!!! Επίσης μελετώντας το έγγραφο για την οικονομική κατάσταση του Μ.Τ.Σ. και των άλλων ταμείων μας του έτους 2013, διαπιστώνουμε από τις 22.000 χιλιάδες μερισματούχους προερχόμενους του Σ.Ξ, οι 13.000 χιλιάδες να λαμβάνουν μέρισμα Α΄Γ.Ε.Σ., Υποστρατήγου και Αντιστράτηγου, πράγμα εντελώς στρεβλό και υπεύθυνο για την τωρινή οικονομική κατάσταση του ΜΤΣ.ΠΗΓΗ:(greekarmyalert.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ