Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Οι ελληνικές ειδικές δυνάμεις δοκιμάζουν όπλα σε νερό, βούρκο και ... ζωντανούς στόχους [video]


Oι άνθρωποι της Target Group με τη συνεργασία και τη βοήθεια διαφόρων μονάδων των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και της Αστυνομίας έχουν δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα βίντεο για δοκιμές και αξιολογήσεις όπλων που είναι διαθέσιμα στο You Tube. Η συμμετοχή και μόνο τόσων «μάχιμων» μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, ανεβάζει το κύρος της δοκιμής, της .......>>
εταιρείας και γενικότερα του πιστολιού. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτό το πιστόλι, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της γερμανικής εταιρείας Walther, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις ειδικές δυνάμεις και είναι ένα όπλο για σκληρές αστυνομικές και στρατιωτικές αποστολές. 
Την 1η μέρα της εξοντωτικής δοκιμής, το πιστόλι είναι στα χέρια των ανδρών της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Το πιστόλι Walther PPQ διαθέτει σιγαστήρα και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο πυροβολεί άνετα κάτω από το νερό με πυρομαχικά Sellier&Bellot 158gr και CCI-Blazer 124gr. Επίσης, μπορεί να γίνει πολύ άνετα και η αλλαγή γεμιστήρα. Τα λόγια ενός άνδρα των Ειδικών Δυνάμεων για το πιστόλι «Έχει μια καταπληκτική σκανδάλη. Ακόμα και κάτω από το νερό». 
Την 2η μέρα είναι η σειρά των ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού. 
Μετά από 24ωρη έκθεση σε θαλασσινό νερό και άμμο το πιστόλι χάρη στην επίστρωση Tenifer που διαθέτει χρειάζεται μόνο καθάρισμα. Επίσης, μετά από χίλιες βολές όλα στο πιστόλι λειτουργούν τέλεια. 
Το πιστόλι δοκιμάζεται στο σκοπευτήριο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην αξιοπιστία από τους Ουκάδες, οι οποίοι το βρίσκουν άνετο στη χρήση. 
Την 3η μέρα το πιστόλι αξιολογείται σε κλειστό σκοπευτήριο από εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι το βρίσκουν καταπληκτικό και πολύ καλό. 
Την 4η μέρα είναι η σειρά των ανδρών της Ειδικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, της γνωστής ΕΚΑΜ, να δοκιμάσουν το πιστόλι. 
Την 5η μέρα είναι η δοκιμασία του πιστολιού σε πάγο, άμμο και λάσπη από την εταιρεία που το εισάγει για να δείξει πως συμπεριφέρεται σε αυτές τις εξοντωτικές δοκιμές. 
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο το πιστόλι Walther PPQ Tactical Navy δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας. 
Το τελικό αποτέλεσμα: είναι ανώτερο από όλα τα ανταγωνιστικά πιστόλια στη χρήση κοντά και μέσα στο νερό επειδή ο μηχανισμός πυροδότησης του WALTHER PPQ NAVY έχει βελτιστοποιηθεί για τις λειτουργίες κοντά στο νερό. ΠΗΓΗ:

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ: "  http://saealarisas.blogspot.gr  " Εδώ θα μεταβείτε όσοι επιθυμείτε να το VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ