ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΙ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΚΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΗΜΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.
*ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
*53 ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. 5 ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΙΣΜΑΗΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΙΝΑ.
*ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΑΛ ΚΟΥΣΑΙΡ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΑΧΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
*Η ΛΙΒΥΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ DELTA FORCE ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΑΜΠΟΥ ΑΛ ΛΙΜΠΙ.
*ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΙ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
*Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΙΜΠΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΛΙΒΥΟΙ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ, ΕΝΩ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛ ΛΙΜΠΙ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
*ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΣΟΜΑΛΙΚΗ ΠΟΛΗ BARAWE.
*ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΦΟΔΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΚΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΛ ΣΕΜΠΑΑΜΠ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΜΑΛΟΥ ΓΚΟΝΤΑΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΟΜΑΛΟΣ ΥΠΕΞ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ…ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΣΕΜΠΑΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ.
*ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΛΕΥΚΗ ΧΗΡΑ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΜΑΛΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ. ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΜΕΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΟΥΔΑΝΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.