ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 1973 ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΕΡΙΧΩ-1. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ.
ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΕΛΑΒΑ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΚΛΠ ΕΙΧΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΑΒΑ 12 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.