ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Η ΠΙΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 118 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑΣ.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΤΙΚΟΙ.
ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.
ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ 19 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ VIDEO, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗ-ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΑΡΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ) ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ…ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…