Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Κι όμως αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "  http://www.e-afipnisi.gr  "
16.10.2013
Αύξηση 10,1% σημείωσαν οι πωλήσεις νέων ΙΧ αυτοκινήτων στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ένωση Ευρωπαϊκών Αυτοκινητοβιομηχανιών (ACEA). Οι άδειες που εκδόθηκαν τον μήνα αυτό ανήλθαν σε 3.814 από 3.463 πέρυσι.Στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις ήταν μειωμένες κατά 3,3%, καθώς εκδόθηκαν 44.013 άδειες κυκλοφορίας έναντι 45.538 στο περυσινό 9μηνο.
Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις των νέων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 5,5% τον Σεπτέμβριο, κυρίως επειδή σημειώθηκε μεγάλη άνοδος στη βρετανική αγορά (12,1%) και υπήρξε κατά μέσο όρο μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα τον φετινό Σεπτέμβριο.

Στο 9μηνο, οι πωλήσεις στην Ευρώπη ήταν μειωμένες κατά 4% σε 9,33 εκατομμύρια νέα αυτοκίνητα, λόγω της ασθενούς ζήτησης στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, αλλά και την Ολλανδία, όπου η πτώση έφθασε το 29,4%.

Τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου δείχνουν ότι η ζήτηση αρχίζει να σταθεροποιείται, αφού βυθίστηκε σε χαμηλά επίπεδα 20ετίας και πλέον. Ωστόσο, η ζήτηση στην ΕΕ ήταν η δεύτερη χαμηλότερη για τον Σεπτέμβριο μετά το 2003, όταν άρχισε η καταγραφή των σχετικών στοιχείων για τις 27 χώρες -μέλη.

Οι αναλυτές ανέμεναν να δουν αν η μείωση των πωλήσεων που σημειώθηκε τον Αύγουστο ήταν προσωρινή ή μία ένδειξη περαιτέρω προβλημάτων.

Η ζήτηση αυξήθηκε τον Σεπτέμβριο με διψήφιο ποσοστό και στην Ισπανία (28,5%), την Ιρλανδία (27,9%) και την Πορτογαλία (15,9%).

Πηγή: newit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ