Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Η Φώφη Γεννηματά κάνει άνοιγμα στους απόστρατους!


Τι δήλωσε για το προσχέδιο του προϋπολογισμού 

Το γεγονός ότι στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού δεν έχουν συμπεριληφθεί μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το ότι καμία συζήτηση δεν έχει γίνει σχετικά με... συγχωνεύσεις στρατιωτικών νοσοκομείων επισήμανε η αρμόδια Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά στα μέλη των προεδρείων των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ αντίστοιχα), με τα οποία συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της.......>>
Η κα Γεννηματά ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ενώσεων για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να ενισχύσει τους απόστρατους αλλά και το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση. Η κα Γεννηματά τους γνωστοποίησε επίσης ότι χθες υπέγραψε σχετική πρόταση εκδόσεως Προεδρικού Διατάγματος με θέμα: «Υγειονομική Περίθαλψη των Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος και των Μελών των Οικογενειών τους», σύμφωνα με το οποίο, όπως επισημαίνεται από το Υπουργείο: 
«α. Εξισώνονται προς τα πάνω (έως το 26ο έτος ηλικίας), τα όρια ηλικίας των τέκνων που δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη ανεξάρτητα από το φύλο τους. 
β. Οι σύζυγοι στρατιωτικών αποκτούν δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης, με τους ίδιους όρους, ανεξάρτητα από το φύλο τους. 
γ. Τα αδέλφια στρατιωτικών, που δεν δικαιούνται υγειονομική περίθαλψη από ασφαλιστικό φορέα και έχουν αναπηρία άνω του 67 %, αποκτούν το δικαίωμα αυτό ανεξάρτητα από το φύλο τους. 
δ.Παρέχεται για πρώτη φορά δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης σε διαζευγμένους, εφόσον δεν αντλούν δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης από άλλη πηγή. 
ε. Παρέχεται για πρώτη φορά δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης σε τέκνα με Μεσογειακή ή Δρεπανοκυτταρική Αναιμία, εφόσον απασχολούνται περιστασιακά και όχι μόνιμα». ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ