Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Διεθνών προδιαγραφών το Κλειστό Γήπεδο Νέας Κίου - Άμεσα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες - Πραγματοποιήθηκε χθες ο αγιασμός

ΠΗΓΗ: "  http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/  "Παρεμβάσεις με ίδιους πόρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Κίου, το οποίο τελειοποιείται και θα αποτελεί γήπεδο διεθνών προδιαγραφών με πιστοποίηση για Ηandball και Βasket. Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε την Κυριακή 20/10/2013. Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος βρέθηκε στο σημείο για αυτοψία και τόνισε πως, αφού οι ομάδες της πόλης ακολουθούν ανοδική πορεία με αγώνες εκτός Ελλάδας, θα πρέπει ο δήμος να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις τους τέτοιες διοργανώσεις, αλλά και η νεολαία χώρους για ουσιαστική άθληση.

«Στο Κλειστό Γήπεδο της Νέας Κίου συνεχίζουμε τα έργα υποδομής σε σημείο που να μπορέσουμε να υποδεχτούμε ομάδες διεθνών αγώνων, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του Διομήδη αλλά και του Αργοναύτη και όλες μας τις υποχρεώσεις. Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους δημάρχους, τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων Ναυπλιέων και Λουτρακίου, που μας φιλοξενούσαν μέχρι πρότινος
Σήμερα τελειοποιούμε το γήπεδο στη Νέα Κίο, πέρσι είχαμε φτιάξει τους αεραγωγούς για να έχουμε ψύξη, θέρμανση και εξαερισμό. Φέτος με ιδίους πόρους κατασκευάσαμε το παρκέ, μία εξέδρα 15τ.μ. για να φιλοξενεί τους κάμεραμαν και τους δημοσιογράφους, με εξωτερική σκάλα ώστε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Από την άλλη μεριά, ξεκινάμε τις στεγίδες ώστε οι μπασκέτες να είναι κρεμαστές για το άθλημα του μπάσκετ. Προχωρήσαμε στην τοποθέτηση ενός ειδικού πατώματος που συναντάται σε όλα τα διεθνή γήπεδα της Ευρώπης, με προδιαγραφές FIBA, ώστε να φιλοξενούμε παιχνίδια διεθνών προδιαγραφών χωρίς προβλήματα. 
Τα δύο κλειστά γυμναστήρια, λοιπόν, του Δήμου Άργους – Μυκηνών, του δήμου που προέκυψε από την ένωση 6 δήμων και 2 κοινοτήτων, τελειοποιούνται. 
Το γήπεδο αυτό θα αποτελέσει κόσμημα, το οποίο θα υποδεχτεί τη νεολαία μας. Επί τη ευκαιρία, θέλω να στείλω ένα μήνυμα πως όσο περισσότερους αθλητικούς χώρους φτιάχνουμε, όσο περισσότερα κλειστά γυμναστήρια εκσυγχρονίζουμε, όσο περισσότερα νέα παιδιά έρχονται να αθληθούν, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουμε να καταφεύγουν οι νέοι σε άλλα πράγματα, επιβαρυντικά και ολέθρια για την υπόλοιπη ζωή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ