Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ : ΥΔΑΤΙΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΛΑ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΡΝΑΤΑΚΑ – ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ – Η ΑΛΛΗ ΙΝΔΙΑ

 ΠΗΓΗ :


Versus Travel - Newsletter
προς Εμένα
 μέσω e-mail
Τετάρτη 09/10 – ώρα 19:45 οι πόρτες της λέσχης μας θα κλείσουν γιατί …
«Η παράσταση δεν είναι φώτα – δεν είναι σκηνικό. Είναι οι άνθρωποι, ΕΣΕΙΣ & ΕΓΩ» «Κάρολος Κουν» 
H συνέχεια επί σκηνής Versus Club, από τον Στράτο Τζώρτζογλου
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ : ΥΔΑΤΙΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΛΑ  - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΡΝΑΤΑΚΑ – ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ – Η ΑΛΛΗ ΙΝΔΙΑ
(και μια αναφορά στα υπερταξίδια μας στην Παταγονία τα Χριστούγεννα )
 
Ζωντανό χορευτικό ταξίδι : Από το Μπάρατα Νάτυαμ στο Bollywood
Χορογραφία – ερμηνεία : Matta M
 
 
Με την πολυπληθή και ζεστή συμμετοχή σας στην πρεμιέρα της ταξιδιωτικής μας λέσχης μας υποχρεώνετε να γίνουμε ακόμη πιο τολμηροί … και να σκηνοθετήσουμε μία ξεχωριστή διπλή βραδιά, Θέμα : θέατρο και ταξίδι.  
 
Την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν, ελάτε να συμπρωταγωνιστήσετε στη νέα μας διαδραστική σκηνή, με  τον Στράτο Τζώρτζογλου, το Σίβα, την «Αγιουβέρδα» και τον Μαγγελάνο, σε σκηνές θεατρικές, ανθρώπινες και ταξιδιωτικές από : το αρχαίο θέατρο, τον ελεγειακό ποιητή των κινηματογραφικών εικόνων και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας μας, τα υδάτινα μονοπάτια της Κεράλα, τα καραβάνια πιστών του Σίβα, τους yogis της Μισόρης, την «Αγιουβέρδα». Στο περιθώριο της Βραδιάς θα κάνουμε μια αναφορά στα σπουδαία ταξίδια που οργανώνουμε στην Παταγονία και στην γη του Πυρός τα Χριστούγεννα και στα ανευ προηγουμένου  δυνατά τους σημεία που τα καθιστούν μοναδικές εμπειρίες. Ετσι όσοι ταξιδιωτες σκοπεύουν φετος να ακολουθήσουν τα “Μεγάλα Πόδια» του Μαγγελάνου (Παταγονία) και να ταξιδεψουν στο «Τέλος του Κόσμου» (Γη του Πυρός).
 
Ο Στράτος Τζώρτζογλου περίεργα ειλικρινής, περίεργα άμεσος, περίεργα αυθεντικός,  μιλά  για τη διαδρομή ενός ηθοποιού από το αρχαίο θέατρο στις σύγχρονες δυνατότητες έκφρασης του.  Με αυθεντικές στιγμές από τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Κάρολο Κουν, περνάμε στη συνεργασία του με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο και καταλήγουμε στη «σκληρή» σύγχρονη πραγματικότητα  που επικρατεί στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.
 
Στη συνέχεια η θεατρική περιήγηση παραχωρεί τη θέση της στην ταξιδιωτική παράσταση ...
 
Ταξιδιωτικός σταθμός : ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΡΝΑΤΑΚΑ – ΝΟΤΙΑ ΙΝΔΙΑ – Η ΑΛΛΗ ΙΝΔΙΑ
Αφεθείτε μέσα από το βλέμμα της φαντασίας και τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας της λέσχης μας στα ήρεμα νερά  των Backwaters,  που σας οδηγούν μέσα από  δαιδαλώδη κανάλια,  σε παραμυθένιές  διαδρομές και  σε ένα  τόσο ξεχωριστό πολιτισμό.  Ένας τόπος όπου οι άνθρωποι κρατούν την κουλτούρα  και  τα έθιμα τους ζωντανά και   περηφανεύονται για την ανωτερότητά τους σε σχέση με τους «βαρβάρους» του βορρά. Μιλούν με χαρά για το καθημερινό τους λούσιμο και τη χρήση της Αγιουβέρδα (ayurveda), μιας αρχαίας θεραπευτικής τεχνικής με βότανα. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, η φύση γιατρεύει τα πάντα! Για παράδειγμα, το απόσταγμα κανέλας ανακουφίζει την παρωτίτιδα, το λάδι καρύδας βοηθάει στην τριχόπτωση, η κατανάλωση των σπόρων ενός άγνωστου σε εμάς φυτού σε συνδυασμό με χυμό βατόμουρου χαρίζουν νεότητα. Άλλωστε, Αγιουβέρδα στα σανσκριτικά, σημαίνει «γνώση της μακροζωίας».
Kαι από τις ευεργετικές ιδιότητες της Ayurveda,  στις εκπληκτικές πόλεις του Ταμίλ Ναντού και τα κομψοτεχνήματα των ιερών ναών τους.
 
Όσο για το τέλος της παράστασης ο chef Σίμος σας προετοιμάζει για να συμμετέχετε στο ζωντανό ινδικό χορευτικό ταξίδι από το Bharatanatyam στοBollywood με ενδιάμεσες αφηγηματικές σκηνές χωρίς λόγια, το οποίο παρουσιάζει η χορεύτρια Matta.  
Ο μαγευτικός χορός Μπάρατα Νάτυαμ ξεκίνησε από την νότιa Ινδia. Συνδυάζει τα ρυθμικά χτυπήματα των ποδιών με στάσεις από αρχαία αγάλματα και τις ποιητικές χειρονομίες…

 

Όλα αυτά θα διαδραματιστούν στον ατμοσφαιρικό 6ο όροφο με φόντο το φωτισμένο βράχο της πόλης μας...  

 
Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
Όπως όλοι γνωρίζετε, η προσέλευσή σας αρχίζει από τις 19:15, δεδομένου ότι όπως και στην πρεμιέρα έτσι και σε κάθε εκδήλωση της λέσχης μας, αρχίζουμε αυστηρά στις 19:45 αλληλοσεβόμενοι το χρόνο μας.
 
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ