Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Απάντηση Δαβάκη για τα Μετοχικά Ταμεία...

ΠΗΓΗ : "   ΣΥΝ.ΑΠΟΣΤ.ΕΛ-ΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ   "  http://saealarisas.blogspot.gr

Απαντώντας στην από 15/9/2013 επιστολή της ΑΝΕΑΕΔ, με θέμα τη διερεύνηση δυνατότητας ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων, ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης απέστειλε σήμερα απαντητικό έγγραφο, στο οποίο επισημαίνονται τα ακόλουθα: 
1). Βούληση του ΥΠ.ΕΘ.Α. είναι η διερεύνηση της δυνατότητας ενοποίησης των Μετοχικών Ταμείων, με γνώμονα, αποκλειστικά και μόνο, το όφελος και τα συμφέροντα των μερισματούχων τους, αλλά και των επερχόμενων γενεών μερισματούχων (νυν μετόχων). Συνεπώς δεν είναι αυτοσκοπός η Ενοποίηση εφόσον αυτή δε θα εξυπηρετεί τα προαναφερθέντα......>>
2). Τα Γενικά Επιτελεία έχουν διαθέσει το κατάλληλο προσωπικό, προκειμένου να καθοριστεί το περιεχόμενο της διακήρυξης του διαγωνισμού για την επιλογή εξειδικευμένου εξωτερικού φορέα, με κύριο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα την αντικειμενικότητα της αναλογιστικής μελέτης για τη μετεξέλιξη των Μετοχικών Ταμείων. 
3). Στη διερευνητική προσπάθεια του ΥΠ.ΕΘ.Α. δεν υφίσταται επ’ ουδενί το ενδεχόμενο μετατροπής των Μετοχικών Ταμείων σε Επικουρικά. Επίσης το ΥΠ.ΕΘ.Α. είναι σαφώς αντίθετο στην ένταξή τους στο Υπουργείο Εργασίας. 
4). Κάθε άλλη, πέραν των προαναφερθέντων, άποψη ή εκτίμηση επί του θέματος της Ενοποίησης, είναι πρόωρη και πιθανόν εξυπηρετεί σκοπιμότητες, τις οποίες το ΥΠΕΘΑ συνεχίζει να μη λαμβάνει υπ’ όψιν του στο σχεδιασμό του.   ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ