ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΜΠΑΑΜΠ.
*ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 70 ΝΕΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ 4 ΒΡΕΤΑΝΟΙ, 2 ΙΝΔΟΙ, 2 ΓΑΛΛΟΙ, Ι ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ, 1 ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΟΣ, 1 ΝΟΤΙΑΦΡΙΚΑΝΟΣ, 1 ΟΛΛΑΝΔΟΣ, 2 ΚΙΝΕΖΟΙ, 1 ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΟΦΙ ΑΒΙΝΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΔΙΝΕ ΔΙΑΛΕΞΗ.
*ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΡΟΥΧΑΝΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
*Ο ΑΣΑΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
*ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Ο ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΕΡΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
*Ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.