Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο Ν.Ευαγγελάτο:Οι αστυνομικοί θα λάβουν εκλογικό επίδομα. Συνέντευξη του Υπουργού

Γιατί όμως σε κάθε εκλογές να δημιουργείται πρόβλημα σχετικά με το Εκλογικό Επίδομα των Αστυνομικών ;
΄Οταν παλιά δινόταν ήταν το πρόβλημα τό πόσο.
Τώρα κόπηκε και έγινε ένας αγώνας για να δοθεί το Εκλογικό Επίδομα.
Ο Υπουργός είπε θα δοθεί εκλογικό επίδομα. Πόσο θα είναι αυτό ;
Για τό ύψος του ποσού θα αρχίσουν πάλι τις διαπραγματεύσεις ;


ΠΗΓΗ : PoliceNET.
newsit.gr: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο Ν.Ευαγγελάτο:Οι αστυνομικοί θα λάβουν εκλογικό επίδομα
Δημοσιευμένο στο : http://www.newsit.gr
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2012
Μιλώντας στο Newsit και το Νίκο Ευαγγελάτο,ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε στο εκλογικό επίδομα των Αστυνομικών, για τους οποίους είπε ότι οι θα λάβουν εκλογικό επίδομα.
Περισσότερα στην πηγή:http://www.newsit.gr

Χρυσοχοϊδης:"Στην Δεσκάτη το επόμενο κέντρο. Ως την Πρωτομαγιά θα λειτουργήσει η Αμυγδαλέζα"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

Στην ίδια κατηγορία

  Τελευταία ενημέρωση: 23.04.2012 | 17:07
  Πρώτη δημοσίευση: 23.04.2012 | 10:44
  Διαδώστε το:

  - "Κανείς δεν θα μείνει έγκλειστος πάνω από 2-3 εβδομάδες"
  - Τα κέντρα αυτά χρηματοδοτούνται από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ
  - "Η δική μου πρόταση είναι να κοπεί εντελώς η χρηματοδότηση των κομματων"

  Aπολογητικός για όσα λάθη έκανε στο παρελθόν αλλά και αποφασιμένος να προχωρήσει με τα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών εμφανίστηκε μιλώντας στο Newsit ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Αφησε επίσης αιχμές για τον προκάτοχό του, Χρήστο Παπουτσή και πρότεινε να ανοίξει η συζήτηση στο μέλλον για να σταματήσει εντελώς η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

  ΩΡΑ 13.28 Οταν πήγα στο υπουργείο Ανάπτυξης έπρεπε να είχα κάνει ανω κάτω όλο το σύστημα της διοικησης. Επρεπε να τους είχα ξηλώσει όλους. Αυτό είναι το έλλειμμά μου.

  ΩΡΑ 13.27 Η χώρα πρέπει να έχει υποδομές εμπορίου. Δεν μπορεί ο καθένας να πουλάει τα προϊόντα του χωρίς αποδείξεις ή χωρίς κάποια πιστοποίηση. Όλα πρέπει να γίνουν με βάση τη νομιμότητα. Κινδυνεύουμε να φτιάχνει ο καθένας μια πλατφόρμα στο ιντερνετ.

  ΩΡΑ 13.25 Δεν φοβάμαι τίποτε. Η άποψή μου είναι ότι θα δούμε πολλούς υποψήφιους να μένουν εκτός.

  ΩΡΑ 13.23 Το θέμα των ομολόγων χρεοάζεται εκ νεου διαπραγμάτευση με την ΕΚΤ.

  ΩΡΑ 13.21 Η δική μου πρόταση είναι να κοπεί εντελώς η χρηματοδότηση των κομμάτων.

  ΩΡΑ 13.19 Όλοι οι πρωθυπουργοί προσπάθησαν να κάνουν κάτι αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα καλά.

  ΩΡΑ 13.17 Και στον χώρο των εκπαιδευτικών θα υπάρξουν μειώσεις.

  ΩΡΑ 13.15 Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα τα κρύβουμε κάτω από το χαλί για να μην φαίνονται. Αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να αναγνωρίσουμε και τα δικαιώματα των άλλων. Υπάρχουν στην Αθήνα δεκάδες άτυπα τζαμιά. Ενδεχομένως εκεί μέσα να γίνονται και παράνομες πράξεις.

  ΩΡΑ 13.14 Χρειάζεται προσοχή στις αποκρατικοποιήσεις. Δεν δικαιολογείται η απραξια.

  ΩΡΑ 13.13 Οραματίζομαι να καταργήσουμε τα πάντα: ΣΔΟΕ κ.τ.λ. και να οργανώσουμε με περισσότερο προσωπικό την οικονομική αστυνομία. Ενοπλους. Θα έχει τελειώσει το θέμα σε 2 με 3 χρόνια.

  ΩΡΑ 13.12 ΓΙΑ ΑΚΗ: Η νοοτροπία υπήρχε. Αλλά τα στοιχεία εγκληματικής πράξης όχι. Είναι δικαίωμα του καθενός να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης. Φτάσαμε ως εδώ γιατί είμαστε μια κοινωνία με πρώτο το πολιτικό συστημα που είχε μια ανοχή στην ανομία. Πρέπει να θέσουμε ένα τέλος στην ανομία.

  ΩΡΑ 13.09 Την ευθύνη για την ασφάλεια θα την έχει η ΕΛ.ΑΣ. Θα υπάρχει επαρκής αριθμός αστυφυλάκων που θα φυλάνε το κέντρο κράτησης. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν άοπλοι υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης. Θα προσλάβουμε και άλλο προσωπικό στην αστυνομια. Θα γίνουν πρσλήψεις ειδικών φρουρών.

  ΩΡΑ 13.07 Αν ψηφίσει κάποιος ακροδεξιά θα πετύχει καλύτερη ασφάλεια; Δε νομίζω. Αν ξεφύγουμε και σπάζουμε τα κεφαλια ο ένας του άλλου δεν είναι λύση.

  ΩΡΑ 13.05 Θα δοθεί εκλογικό επίδομα στους αστυνομικούς.

  ΩΡΑ 13.04 Πρέπει να φτιάξει η νεα γενιά ένα κίνημα επιχειρηματικότητας.

  ΩΡΑ 13.03 Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ωραιοποιήσω ειδικά στο δημόσιο τα πράγματα.

  ΩΡΑ 13.01 Κάθε φορά που υπάρχει κρίση, πολλές δυνάμεις αποσπώνται από το έγκλημα. Εγώ είμαι άλλης λογικής. Αν έχουμε σε κάθε γειτονιά ένα ισχυρό τμήμα ασφαλείας θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό το είχα κάνει εγώ αλλά δεν το βρήκα επιστρέφοντας.

  ΩΡΑ 13.00 Ενας είναι ο τρόπος πάταξης της εγκληματικότητας. Να φύγουν οι παράνομοι από την χώρα.

  ΩΡΑ 12.59 Πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να μην ισοπεδώνουμε και μηδενίζουμε.

  ΩΡΑ 12.58 Αργήσαμε να διαγνώσουμε την κρίση. Οι ευρωπαίοι για πρώτη φορά αντιμετώπιζαν μια τέτοιου είδους κρίση. Και το ίδιο το ΔΝΤ δεν χειρίστηκε ποτέ χώρα που ήταν σε ζώνη κοινού νομίσματος. Νομίζω ότι χάθηκε χρόνος και οι ευρωπάιοι δεν κατάλαβαν την κρίση νωρίς. Στην Ευρώπη υπάρχουν και συντηρητικές δυνάμεις. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ανέτοιμο να διαχειριστεί και την κρίση και την παγκοσμιοποίηση.

  ΩΡΑ 12.57 Θα το ψήφιζα και πάλι το Μνημόνιο με μεγάλη πλειοψηφία των 180 βουλευτών. Για να κάνει το Μνημόνιο αυτό που έπρεπε να κάνει στον τομέα της ανάπτυξης. Ωστόσο, όλα όσα συζήτησα με την τρόικα, έχουν μείνει κενό γράμμα έως σήμερα.

  ΩΡΑ 12.56 Η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο έχει ξεκινήσει. Αλλά δεν θα λύσει το πρόβλημα. ΟΙ μητέρες πετούν τα παιδιά τους στην θάλασσα. Πρέπει να κάνουμε και ανθρωπιστικό έργο.

  ΩΡΑ 12.55 Πριν δυο χρόνια κατήγγειλα ότι υπήρχαν χαβούζες ανθρώπινων ψυχών στα κρατητήρια από τη ΝΔ.

  ΩΡΑ 12.54 Όποιος σήμερα διακηρύσσει μισος, διχόνοια και φανατισμό είναι καταστροφικός.

  ΩΡΑ 12.52 Γιατί να ξαναψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ; Η λογική ότι φταίμε για όλα είναι ισοπεδωτική. Μας έτυχε η καυτή πατάτα. Αυτή την στιγμή η χώρα δεν έχει χρεοκοπήσει και αυτό συνέβη χάρη στις προσπάθειές μας.

  ΩΡΑ 12.50 Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι έχω δώσει πολλές εξηγήσεις για το αν διάβασα ή όχι το Μνημόνιο. Είχε να κάνει με την λειτουργία του συστήματος. Οταν δηλαδή φέρνουν την τελευταία στιγμή κείμενα μεγάλης σημασίας και νόμους. Επίσης είχαμε και τρεις θανάτους όπως εκείνοι της MARFIN.

  ΩΡΑ 12.49 Συγκλίναμε όλοι στην υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου και εγώ έβαλα μπροστά την ενότητα. Και άφησα πίσω ότιδήποτε άλλο.

  ΩΡΑ 12.47 Πρέπει να βρούμε την καλύτερη κυβέρνηση συνεργασίας.

  ΩΡΑ 12.46 Προ ενάμισι χρόνου κλείστηκαν στην φυλακή πολλοί φασίστες. Είμαι από αυτούς που έχουν καταδικάσει αυτή τη νοοτροπία. Η Χρυσή Αυγή έστησε ένα δίκτυο και οργανώθηκε αλλά με μίσος και φανατισμό και βια ποτέ δεν λύθηκαν προβλήματα.

  ΩΡΑ 12.44 Όσο πιο καλά αντιμετωπίσουμε το έγκλημα θα έχουμε κάλυτερη αναπτυξη. Είμαι ο μοναδικός υπουργός που καθιέρωσα τα νυχτερινά και τα σαββατοκύριακα για τους αστυνομικούς.

  ΩΡΑ 12.43 Κανείς δεν θα μείνει έγκλειστος πάνω από 2-3 εβδομάδες.

  ΩΡΑ 12.40 Τα υπόλοιπα θα συνεχίσουν να γίνονται. Το επόμενο θα χτιστεί στην Δεσκάτη Γρεβενών. Υπολογίζω ότι 30.000 άνθρωποι θα φιλοξενούνται διαρκώς.

  ΩΡΑ 12.39 Το πρώτο κέντρο θα λειτουργήσει έως την ερχόμενη εβδομάδα. 220 άτομα τα πρώτα και έως τις 15 Μαϊου θα φτάσουμε τα 1.200. Με σεβασμό βλέπω τις αντιδράσεις των κατοίκων. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι εγκληματίες. Δεν θα βγαίνουν έξω. Θα φυλάσσονται από αστυνομικούς και από ιδιώτες σεκιούριτι. Θα προσληφθούν αρκετά νέα παιδιά για την ιδιωτική φύλαξη. Κερατέα δεν θα γίνει.

  ΩΡΑ 12.38 Η συνέντευξη άρχισε με καθυστέρηση μισής ώρας λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων του υπουργού

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

  χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

  ΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

  υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

  άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

  Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

  Η λίστα ιστολογίων μου

  Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

  ΝΑΥΠΛΙΟ

  ΝΑΥΠΛΙΟ
  ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

  ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

  ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

  ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ