Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Στην Αμυγδαλέζα 220 μετανάστες έως την ερχόμενη εβδομάδα

ΠΗΓΗ:

25/04/2012 - 13:38 επιχειρήσεις σκούπα, αστυνομία, μετανάστες, λαθρομετανάστες, Μάκης Βορίδης, Αμυγ

Παρά τις έντονες των κατοίκων και τις κινητοποιήσεις τους , μέχρι τα της εβδομάδας αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο φιλοξενίας αλλοδαπών στην .

Στόχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να συγκεντρωθούν εκεί όσο το δυνατόν περισσότεροι από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι να απελαθούν. Στόχος είναι να φιλοξενηθούν εκεί και μέσα σε 20 με 25 ημέρες να ξεκινήσουν οι για την απέλαση τους.
Μάλιστα από σήμερα ξεκινά και η μεγάλη της Αστυνομίας, ενώ θα γίνεται διαχωρισμός αυτών που συλλαμβάνονται. Οι άρρωστοι θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία και οι παράνομοι θα πηγαίνουν στα Κέντρα Κράτησης και Φιλοξενίας, προκειμένου ν α απελαθούν στη συνέχεια.
Οι σκούπα της Αστυνομίας θα ενταθούν και οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί ειδικά στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα ο υπουργός Προστασία του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης υποστήριξε πως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν μεταφερθεί στην Αμυγδαλέζα 220 άτομα, ενώ έως τις 15 Μαΐου θα φτάσουν τα 1.200.
Την ευθύνη για την ασφάλεια θα την έχει η ΕΛ.ΑΣ. Όμως αυτό θα γίνει σε δυο επίπεδα… Θα υπάρχει επαρκής αριθμός αστυφυλάκων που θα φυλάνε το κέντρο κράτησης. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, οι οποίοι θα είναι άοπλοι. Παράλληλα θα προσλάβουν και άλλο προσωπικό, ενώ θα γίνουν και νέες ειδικών φρουρών.
Εντωμεταξύ ο κ.Χρυσοχοίδης προανήγγειλε χθες πως θα ασκείται ποινική δίωξη σε ακινήτων, οι οποίοι τα νοικιάζουν σε παράνομους .
Ωστόσο για το θέμα της Αμυγδαλέζας ξέσπασε κόντρα με τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη να διαφωνεί με τη μεταφορά των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα υποστηρίζοντας «εκεί που πρόκειται να μετακινηθούν οι μετανάστες υπάρχουν σπιτάκια για σεισμόπληκτους που ανήκουν στη δική μου ευθύνη. Δεν πρόκειται να μπει κανένας σε σπιτάκι στα κοντέινερς για τους σεισμόπληκτους».

  Για να δείτε τα παρακάτω στην αναφερόμενη ΠΗΓΗ




Δημοσίευση από Δημήτρης Αλεξόπουλος, Βρίσκεται στις κατηγορίες Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ