Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σύγχρονη Αστυνομία: Το κούρεμα βάζει λουκέτο στις παιδικές κατασκηνώσεις

Δημοσιευμένο στο : http://blokoteam.blogspot.com

Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012
-"Εμείς οι Αστυνομικοί της Αττικής, θα απέχουμε συνειδητά από τις κάλπες των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, γιατί ό,τι κερδίσαμε με αγώνες, διώξεις και στερήσεις, σε μια νύχτα μας τα απαλλοτριώσατε. "


Ακόμα δεν ξέρουμε αν την φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα! Δεν γνωρίζουμε πόσες χήρες και πόσα ορφανά, αλλά και κάθε άλλος αναξιοπαθής συνάδελφος στερηθεί το βοήθημα μας. Χρήματα δικά μας και όχι κλεμμένα, που κάθε μήνα από το υστέρημά μας από, το 1992 με το συμβολικό ποσό τροφοδοτούσαμε με 6,10 ευρώ τον λογαριασμό που συστήθηκε για τους παραπάνω λόγους. Στο ίδρυμα με την επωνυμία «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας», με έδρα την Αθήνα, το οποίο και αποτελεί νομικό πρόσωπο
Δημοσίου Δικαίου (αυτό είναι το Δημόσιο Δίκαιο) που ελέγχεται και εποπτεύεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάγονται οι παιδικές εξοχές και ο ειδικός λογαριασμός Αρωγής Αστυνομικού και Πολιτικού προσωπικού, των ορφανών τέκνων.
Το ίδρυμα αυτό, είναι απολύτως νοικοκυρεμένο, χωρίς χρέη και οφειλές σε τρίτους, και ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έχει επιχορηγηθεί κρατικά. Μετά την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους την 12-3-12, μειώθηκε η περιουσία του κατά 70% περίπου και από 23.000.000 ευρώ βρέθηκε να έχει στο λογαριασμό του περί τα 6.000.000. Σε συνδυασμό με το τσεκούρωμα και όχι το κούρεμα - όπως μας λέτε - μπήκαμε στην δίνη του κυκλώνα, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς, αν και στο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., το επικουρικό μας ταμείο, η απόφαση του Δ. Σ. ήταν αρνητική, ενεργοποιήθηκαν τα cacs. Και χωρίς πολλά -πολλά λόγια, μπήκαμε σ’ αυτόν τον κυκεώνα της οπισθοδρόμησης και της φτώχειας, επειδή οι κυβερνώντες τόσα χρόνια, «τσέπωναν τον ιδρώτα μας».
Εμείς οι Αστυνομικοί της Αττικής, θα απέχουμε συνειδητά από τις κάλπες των Εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου, γιατί ό,τι κερδίσαμε με αγώνες, διώξεις και στερήσεις, σε μια νύχτα μας τα απαλλοτριώσατε. Όπως ενεργούν οι εγκληματικές οργανώσεις.
Δώσατε γη και ύδωρ στους κλέφτες, τους απατεώνες και τους μιζαδόρους. Ούτε καν σαν ανάμνηση δεν θα σας θυμόμαστε. Διότι εσείς δεν γράψατε την ιστορία του έθνους αυτού, αλλά την σμικρύνατε με το να συγκεντρώσετε τον πλούτο αυτής της χώρας στους ολίγους.
Οι λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων για τις εκλογές που καταρτίζονται αυτές τις μέρες, μας είναι παντελώς αδιάφορες και θα σας απαξιώσουμε όλους με την ψήφο μας. Είμαστε εργαζόμενοι που καλούμαστε να εφαρμόσουμε τον νόμο σε κάθε του διάσταση.
Είμαστε όμως και πολίτες σε εγρήγορση.

http://blokoteam.blogspot.com

ΠΗΓΗ : PoliceNET.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ