Ε Λ Λ Α Δ Α

Ε Λ Λ Α Δ Α
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ποδηλατικοί αγώνες από το Δήμο Αθηναίων

«ORBEA- ATTICA 3 RACES»
27/04/2012
Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 η Ποδηλατική  Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών  και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) διοργανώνουν τη διεξαγωγή  των Αγώνων «Attica 3 Races», οι οποίοι πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της εταιρείας Active Zone Α.Ε.


Το σημείο αφετηρίας θα είναι το έξω από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  Παναγιώτα Ψαράκη θα δώσει την εκκίνηση στις 9.00π.μ. Ο τερματισμός θα γίνει στο Σούνιο (parking), όπου θα πραγματοποιηθεί και η απονομή από την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α παραπλεύρως του Ναού του Ποσειδώνα περίπου στις 12.30μ.μ. 

Η διοργάνωση  της 29ης Απριλίου περιλαμβάνει αγώνα αντοχής 69km, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν  άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν ποδήλατο κούρσα με πετάλια cleats ή καλουπιέδες, ποδηλατικό σορτς ή παντελόνι και κράνος.  Οι κατηγορίες στις οποίες θα ενταχθούν είναι εκείνες για άντρες 19 -29 ετών, 30 – 39 ετών, 40-49 ετών, 50 και άνω, καθώς και η κατηγορία των γυναικών.

Η  διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλατιστές  θα συνδέει δύο ιστορικά αρχαία μνημεία της Αττικής, την Ακρόπολη και το Σούνιο. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό αγώνα, στον οποίο θα συμμετέχουν 200 αθλητές που θα πραγματοποιήσουν την πορεία Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Νέο Μουσείο Ακρόπολις )→ Λ. Συγγρού → Ποσειδώνος → Φάληρο → Γλυφάδα → Βούλα → Βουλιαγμένη → Βάρκιζα → Λαγονήσι → Σαρωνίδα → Ανάβυσσος → Θυμάρι → Σούνιο (Ναό του Ποσειδώνα). Η διαδρομή 25km έως τη Βάρκιζα θα είναι προεκκίνηση και οι αθλητές θα πηγαίνουν όλοι μαζί , ενώ το αγωνιστικό μέρος θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα 44 km έως το Σούνιο. 

Οι 3 πρώτοι αθλητές από κάθε κατηγορία θα πάρουν μετάλλιο, ενώ στους πρώτους θα απονεμηθεί και κύπελλο.
 

ΠΗΓΗ:Ηλεκτρονική  Εφημερίδα " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πολλές φορές τα θέματα να είναι τόσα τα οποία δεν

χωρούν στην σελίδα που βλέπουμε.

΄Οταν βλέπετε το BLOGGER και στην ίδια ημέρα

υπάρχουν μέχρι το τέλος, μπορεί να υπάρχουν και σε

άλλη σελίδα αναρτήσεις " ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ Α Ν Α Ρ Τ Η

Σ Ε Ι Σ της ίδιας ημέρας.

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1959 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΡΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ